- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Ciddimisin aman alsin beyaaaSizin takımlar kapandı o madalyalar geri alınırBenim mezun madalyam alınmıştı
![]()
Gördunmu bütun takimlarin kilitleri acildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimisin aman alsin beyaaaSizin takımlar kapandı o madalyalar geri alınırBenim mezun madalyam alınmıştı
![]()
Ama ben yemek yarışmalarında 5.yi aldım.Yemek yarışmasında 5 yi alanlara özelOzaman bende kazanirsam banada yapsin![]()
Ama ben yemek yarışmalarında 5.yi aldım.Yemek yarışmasında 5 yi alanlara özel![]()
Neden acabaCiddimisin aman alsin beyaaa
Gördunmu bütun takimlarin kilitleri acildi
5.yi al konuşalım
Takimlarda anılar silinmesin demis kazen,yani anilara yaşananlara özel olarak kilitleri acmış hepsiniNeden acabaKeşke devam etseniz
Seabahar geliyor mu
![]()
Zor be apla5.yi al konuşalım![]()
Oda doğru hepimizin anıları varTakimlarda anılar silinmesin demis kazen,yani anilara yaşananlara özel olarak kilitleri acmış hepsini
Bahar birakti canim
Benim gibi hep burada kalırsan olurZor be apla![]()
Olur vallaha 1tane daha rozet isticem abimden 6tane olsun![]()
Olur vallaha 1tane daha rozet isticem abimden 6tane olsun![]()
Arkadaşları cagiricaktim bugünün pazar olduğunu unutmuşumKomşulara verirsin![]()
Bunu profiline eklemelisin. Koleksiyonda yer almalıAnaaa deli![]()
![]()
![]()
Ayyy bu süper
Cuk oturmuşBunu profiline eklemelisin. Koleksiyonda yer almalı![]()
Sanada yapim istersen nevoşAyyy bu süper![]()
Çocuk yok muArkadaşları cagiricaktim bugünün pazar olduğunu unutmuşum![]()
Hazırla bakalım ne yapıyorsunSanada yapim istersen nevoşsipariş üzerine madalya hazırlanır
![]()
Şansına küs öyleyseArkadaşları cagiricaktim bugünün pazar olduğunu unutmuşum![]()