- 8 Haziran 2013
- 57.186
- 151.823
- 898
Komşulara verirsinTamam ben simdi tatlıyı süsleyip cekicem de kim yiyecek,ben diyette eşim sevmez![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komşulara verirsinTamam ben simdi tatlıyı süsleyip cekicem de kim yiyecek,ben diyette eşim sevmez![]()
Bende iyiyimBende iyiyim şükür![]()
Dandan_filiz16Ayy hemen ortaligi kariştırırım öyle![]()
İyisin maşallah babyBende iyiyim![]()
Peki madem hepinize temsili birer dilim tabaklara koyar resim atarımSüsle ben yerim![]()
Tarladan geldim hemen işimin başına gectimDandan_filiz16
Demek tabakta servisPeki madem hepinize temsili birer dilim tabaklara koyar resim atarım![]()
Üstüne yokTarladan geldim hemen işimin başına gectim![]()
Turp gibiyimİyisin maşallah baby![]()
Aaaa olmaz tabikiÜstüne yok![]()
Aferin sana kız. Sana ayrı bir madalya verilmeliTarladan geldim hemen işimin başına gectim![]()
Olur vallaha 1tane daha rozet isticem abimden 6tane olsunAferin sana kız. Sana ayrı bir madalya verilmeli![]()
![]()
Benim 6 oldu ama yer yokOlur vallaha 1tane daha rozet isticem abimden 6tane olsun![]()
Mikserim,tripcanım![]()
Bir şey yaparım dedi bekliyorumSokuştursana bir yere![]()
![]()
![]()
Sizin takımlar kapandı o madalyalar geri alınırOlur vallaha 1tane daha rozet isticem abimden 6tane olsun![]()
Ozaman bende kazanirsam banada yapsinBir şey yaparım dedi bekliyorum![]()