Ama öyle bu hak bunu sende biliyorsunYok be kuzu o gözle bakmıyorum benim çevremde de asi olan Cok eşimde oldu ama bı yanasamadim ben işte
Abla yaaa deme böyle off
Çocuklar giriyor sadeceBen cuma gunu bursaya gittim dedim tatli için kup falan görmüştüm şık onlardan alcaktim indim biraz yürüdüm okuldan mesaj geldi gerisi geriye döndük
Ben cuma gunu bursaya gittim dedim tatli için kup falan görmüştüm şık onlardan alcaktim indim biraz yürüdüm okuldan mesaj geldi gerisi geriye döndük
Ben girmedimSizde mi girdiniz
Siz girmiyorsunuz zatenBen girmedim
Aynen canim oglan girdi sadeceÇocuklar giriyor sadece
4 doz oldum ,2 Sinovac,2 BionTech. İçimde organ kalmadı önce olduğum ameliyatlardan,kronik hastalık dolu ama hiç bir şey olmadı çok şükür:)Yok be kuzu o gözle bakmıyorum benim çevremde de asi olan Cok eşimde oldu ama bı yanasamadim ben işte
Abla yaaa deme böyle off
Boşa dönmüşsünAynen canim oglan girdi sadece
Benim kuplarda kaldi tühhh
Kiz ilk defa basima geldiki neyapcagimi şaşirdim çarşı istanbula neler gelmisti ona üzuldumBoşa dönmüşsünAşılısın zaten Temaslı olsanda karantina yok
Sende haklısınKiz ilk defa basima geldiki neyapcagimi şaşirdim çarşı istanbula neler gelmisti ona üzuldum
İşte bilinçli hemşocanKiz ilk defa basima geldiki neyapcagimi şaşirdim çarşı istanbula neler gelmisti ona üzuldum
Yaaa iste gör bak hâlimiİşte bilinçli hemşocanTabak her zaman alinir
En güzeli, kamu spotu gibi oldu buYaaa iste gör bak hâlimi
Bunlar iyi günlerimiz olabilirYeter artık
Rahat yokOff,toptan olsa da gitsek, kapatalım kepenkleri
Hemşom felaket tellalı gibi,içim yaşlandı bir andaBunlar iyi günlerimiz olabilir
Çok şükürBunlar iyi günlerimiz olabilir
Rahat yok
Ne düşünürsek onu çekeriz benceHemşom felaket tellalı gibi,içim yaşlandı bir anda
Aynen öyle aşkomNe düşünürsek onu çekeriz benceHer şey güzel olacak