Yemekte yaparım salçayla,göbekte atarım kalçaylaÇat çat deyince göbek atasım geliyor
Yok kuzu olmadım.
Geçmiş olsun ozaman canoİstedim olmuyor. Üyenin mesajı var didi
NedenYok kuzu olmadım.
Benim görümce aşı oldu iki kez covid geçirdi.
Olcam olcam diyom olmadim
Sağol kuzu öyle ya duyuyorum bende çok fazlaCanim gecmis olsun ama herkes öyle ortalik grip salgininla kayniyomus
Benim kuzen de olmadı,su an pozitif ve pişman, en azından test yaptır kuzu ,insallah yokturYok kuzu olmadım.
Benim görümce aşı oldu iki kez covid geçirdi.
Olcam olcam diyom olmadim
Tırstım sanırım nebilim
Eyvallah dandan_filiz16Geçmiş olsun ozaman cano
İşte test yaptır rahatlaİnşallah değilimdir ben grip olunca genelde böyle olurum uzun sürer ama tabi günümüzde ikisini ayırt etmek zor
Biyere gittiğim yok abla dışarıya çıkmıyorum, okula eşim götürüyor ben alıyorum .baya okuldan mi geldi bu bilmem nisaya ondan bana
Amoon kıyamam ya
Öyle kuzu
Allahimya neden biz ölmedik aşı olduk ölüyolar gözunle bakiyosan yaniTırstım sanırım nebilim
Çocuklardan çok geliyorİnşallah değilimdir ben grip olunca genelde böyle olurum uzun sürer ama tabi günümüzde ikisini ayırt etmek zor
Biyere gittiğim yok abla dışarıya çıkmıyorum, okula eşim götürüyor ben alıyorum .baya okuldan mi geldi bu bilmem nisaya ondan bana
Amoon kıyamam ya
Öyle kuzu
Şimdi kız okula eşin işe gidiyor.Sen covidsen ya başkasına bulaşırsaTırstım sanırım nebilim
En korktuğum,ya birine sebep olursamŞimdi kız okula eşin işe gidiyor.Sen covidsen ya başkasına bulaşırsaO kişi ya ölürse Bunu düşün ve test yaptır.
O sebeple karantinaya girmemiz lazımEn korktuğum,ya birine sebep olursam
Biz girdikO sebeple karantinaya girmemiz lazım
Sizde mi girdinizBiz girdik
Bir ara şüphe ettim ki sadece halsizlik vardı,hiç bir yere çıkmadım. 2 güne geçti zaten,ama belirti olsaydı giderdim,başkasına zarar vermekten çok korkuyorum.O sebeple karantinaya girmemiz lazım
Aynen canımBir ara şüphe ettim ki sadece halsizlik vardı,hiç bir yere çıkmadım. 2 güne geçti zaten,ama belirti olsaydı giderdim,başkasına zarar vermekten çok korkuyorum.
Ben cuma gunu bursaya gittim dedim tatli için kup falan görmüştüm şık onlardan alcaktim indim biraz yürüdüm okuldan mesaj geldi gerisi geriye döndükŞimdi kız okula eşin işe gidiyor.Sen covidsen ya başkasına bulaşırsaO kişi ya ölürse Bunu düşün ve test yaptır.
Yok be kuzu o gözle bakmıyorum benim çevremde de asi olan Cok eşimde oldu ama bı yanasamadim ben işteAllahimya neden biz ölmedik aşı olduk ölüyolar gözunle bakiyosan yani
Abla yaaa deme böyle offŞimdi kız okula eşin işe gidiyor.Sen covidsen ya başkasına bulaşırsaO kişi ya ölürse Bunu düşün ve test yaptır.