- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Puding sonuçtaGuzel yaptiysan ne olcak oyumu çalcaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puding sonuçtaGuzel yaptiysan ne olcak oyumu çalcaksin
Pudingde seven çokPuding sonuçta
Bir Magnolia değilPudingde seven çok
Sen puding yaparsinda oy almazmi saniyosunBir Magnolia değil
Katılım olsun katkımız olsun dedikSen puding yaparsind oy almazmi saniyosun
Tatlı olunca yapiyor ya millet nedense seviliyor bakalim haftaya ne gelcekKatılım olsun katkımız olsun dedik
Yemek Olabiir belkiTatlı olunca yapiyor ya millet nedense seviliyor bakalim haftaya ne gelcek
Vallamı ne yemegi mesalaYemek Olabiir belki
Yaptık ya önceden. Mantı çökertme ali nazik falanVallamı ne yemegi mesala
Ya hadi be Almış magnoliayı güzel güzel de yapmış. Belli gene 100+ oy alacak.Sen puding yaparsinda oy almazmi saniyosun
Sen ne aldın acabaYa hadi be Almış magnoliayı güzel güzel de yapmış. Belli gene 100+ oy alacak.
Heee çok biliyosun senYa hadi be Almış magnoliayı güzel güzel de yapmış. Belli gene 100+ oy alacak.
Heee onlarmi tamamYaptık ya önceden. Mantı çökertme ali nazik falan
Bir aksilik olmaz da her şey yolunda giderse bu sefer 20 oy almayacağım bir tatlı.Sen ne aldın acaba
Bir aksilik olmaz da her şey yolunda giderse bu sefer 20 oy almayacağım bir tatlı.
Kesin diyosun bukadar ozaman iddali dime iddaliBir aksilik olmaz da her şey yolunda giderse bu sefer 20 oy almayacağım bir tatlı.
İddialı ne var ki çizkek yapmadıktan sonra...Kesin diyosun bukadar ozaman iddali dime iddali
Triliceİddialı ne var ki çizkek yapmadıktan sonra...
Kesin demeyeyim dur kız. Ben sahur sofrasında da iyi oy alırım diye gaza gelmiştim 20 oy almıştım.Kesin diyosun bukadar ozaman iddali dime iddali
Tamam iste simdi totel yaptin 1.ci olabilirsin benceKesin demeyeyim dur kız. Ben sahur sofrasında da iyi oy alırım diye gaza gelmiştim 20 oy almıştım.