- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Bence deSüper fikir hemsom, bunu kamuoyuna sunmaliyiz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence deSüper fikir hemsom, bunu kamuoyuna sunmaliyiz bence
FilizCan ile trip saati mi?Gel bizde( yine) tripleşiyoruz
Bazen herşey ağır gelir filizkom bilirimAman bosver canim beni iste eserekliyim ben
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımBen de iyiyim cancağızım
Amin cancağızımRabbim daha da iyi etsin cancağzım
1gb kimseyi rahatsız etmez, elinin kiri falanBence de
Hiç birimizin hayatı mükemmel degil,maddi,sağlık,evlat,eş bin tane dert olabilir,hatta hepsi bir arada da olabilir. Tek rahat ettiğimiz yer burası.Kalbi güzel bir sürü insan var burda.Bazen herşey ağır gelir filizkom bilirim
Ama sana 500 GB olur,bence misss1gb kimseyi rahatsız etmez, elinin kiri falan
Evet hemsom ya,binbir türlü dertle uğraşıyoruz hayatimizda sadece burada rahat ediyoruz eğleniyoruz. Sonrası yine aynı dertler işte kafaya takmamamizin tek yeri burasiHiç birimizin hayatı mükemmel degil,maddi,sağlık,evlat,eş bin tane dert olabilir,hatta hepsi bir arada da olabilir. Tek rahat ettiğimiz yer burası.Kalbi güzel bir sürü insan var burda.
Allah beterinden korusun hepimizi hemsomiyi ki burası var evetEvet hemsom ya,binbir türlü dertle uğraşıyoruz hayatimizda sadece burada rahat ediyoruz eğleniyoruz. Sonrası yine aynı dertler işte kafaya takmamamizin tek yeri burasi
Her gb kabulum başınızın gözünüzün sadakası olsun ablamAma sana 500 GB olur,bence misss
Amin hemsom cümlemizi ınş iyi ki varAllah beterinden korusun hepimizi hemsomiyi ki burası var evet
Amin hemsom cümlemizi ınş iyi ki var
Her gb kabulum başınızın gözünüzün sadakası olsun ablam
İyidir canım sen nasılsınNaber kızlar, kimler burada????
Ben de iyiyim şükürİyidir canım sen nasılsın
Ayni eylulE Elif_Eylul
Kusursuz Şeyler on Instagram: "Bu sorumluluk bilinci oluyor sanırım😄"
5,913 likes, 63 comments - kusursuzseyler on September 20, 2021: "Bu sorumluluk bilinci oluyor sanırım😄".www.instagram.com