Ben de gördüm,yazacak vakit yoktu,geniş zamanda yazdım, ondan tahmin ettim.Elma soyuyordum kurutma içinAnnemler vardı
Çok takma beni diyorumÖnemsesek suç önemsemesek suç napcamı şaşırdim
Olduğun gibi iyi hemşom işteÖnemsesek suç önemsemesek suç napcamı şaşırdim
4 konu birden gelmiştiBen de gördüm,yazacak vakit yoktu,geniş zamanda yazdım, ondan tahmin ettim.
Sevdigim kisiyi neden takmayimki anlamadim bendeÇok takma beni diyorum
Aynen ,iyice bakayim derken geciktim yazmaya .4 konu birden gelmişti
Ama takınca en çok sitemi bana yapıyorsunSevdigim kisiyi neden takmayimki anlamadim bende
Kimse beklemesin diyorumAynen ,iyice bakayim derken geciktim yazmaya .
Netin yokBeni niye kimse merak etmiyor
Ozaman sende beni tanimamisindir demek sana takilmasam belki rahat edemem belki isim rast gitmez,yemin ederim küsceniz diye gitmedim okadar beynim doluki herkes küscem dedi diye gidemedim dün öglen iptal ediyordum kendimiAma takınca en çok sitemi bana yapıyorsun
Evet yok daaa hani ne bilim bi etiket bi hosluklar falanNetin yok
Haberini kankilerinden aldikBeni niye kimse merak etmiyor
Takılalım, kimse kırılmasın demek istiyor herkes . Aslinda herkes aynı şeyi söylüyor.Ozaman sende beni tanimamisindir demek sana takilmasam belki rahat edemem belki isim rast gitmez,yemin ederim küsceniz diye gitmedim okadar beynim doluki herkes küscem dedi diye gidemedim dün öglen iptal ediyordum kendimi
Aaaaaaa kimlerdenmiş meselâ hemsomHaberini kankilerinden aldik
Gitmek yok cidden küserim.Böyle tripleşip günlerimizi geçireceğizOzaman sende beni tanimamisindir demek sana takilmasam belki rahat edemem belki isim rast gitmez,yemin ederim küsceniz diye gitmedim okadar beynim doluki herkes küscem dedi diye gidemedim dün öglen iptal ediyordum kendimi
Arada kaynıyor bazenKimse beklemesin diyorum
Sende haklısınEvet yok daaa hani ne bilim bi etiket bi hosluklar falan