Hadi yaa. Senin oğlanda bişey yoktur inşallahBende bittim bugun birde mesaj attilar okuldan
Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
İyiyim canısı sağol,torun daha iyi geçmiş sıkıntıları pazartesi başlayacak kreşe bir aksilik olmazsa.Nasılsın ablacım torun nasıl oldu
Amin hepinimizi canımRabbim daha da iyi etsin canım
Çok şükürİyiyim canısı sağol,torun daha iyi geçmiş sıkıntıları pazartesi başlayacak kreşe bir aksilik olmazsa.
Çok korkuttu hepimzi epeyde ateşlenmişti geçti sonunda..Amin hepinimizi canım
Çok şükür
Yok canimya bizde oglanda bisey yok 14gun yazmislarHadi yaa. Senin oğlanda bişey yoktur inşallah
Çok şükür canım. Ortalık hastalık kaynıyorYok canimya bizde oglanda bisey yok 14gun yazmislar
Bende malzemeleri aldım yapsam mı yapmasam mı öyle düşünüyorum şuanTatlida bittigine göre ozaman kahve
Canim bugun cumaya bildirim 300 olmus hâla bildirim var 120taneÇok şükür canım. Ortalık hastalık kaynıyor
Evva dan haber var mı? Sabahta sormuştum görmedin galiba
Oda mı yapmış
Yap gitsin bugun okadar yogunumki 2gunde tarlaya gitcem yapamam evi bok göturuyorBende malzemeleri aldım yapsam mı yapmasam mı öyle düşünüyorum şuanüşeniyorum
Takımlar aynı devamCanim bugun cumaya bildirim 300 olmus hâla bildirim var 120tane
Dün yazdi annesi gitcekti bugun gene bir yazayim bakayim ayniydi durumu evine gelcekti
HeeeOda mı yapmış
Tamam canim yazarimTakımlar aynı devam
Haberdar edersin bizi. İnşallah iyiye gidiyordur
Allah kolaylık versin canımYap gitsin bugun okadar yogunumki 2gunde tarlaya gitcem yapamam evi bok göturuyor
Amin canim aminAllah kolaylık versin canım
Bende hastaneden geldim yemek yapıyorum
Vay domdomlar.
Oğlanı sabah götürdük. Öğlen kendim için gittim. Kan verdim demire bakılıyor ya. Sonucu bekliyorum. Pazartesi hematolojiye sevk edecekAmin canim amin
Sana noldu oglanimi göturdun