- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bende bittim bugun birde mesaj attilar okuldanBenimde işim bitti FilizCan
Az bisey yollucam ablaYoksam cenneya bişilermi yollayacak acaba dediydim
Eyvah belliydi böyle olacağı zaten,bu durumda sizlerde evde kalacakmısınız peki.Bende bittim bugun birde mesaj attilar okuldan
Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Yarasın fülüzüm doğal en azından meyveler ..Az bisey yollucam abla
Valla abla nebilim neolcakEyvah belliydi böyle olacağı zaten,bu durumda sizlerde evde kalacakmısınız peki.
Çok yogundum abla coktan yollucaktimda olmadiYarasın fülüzüm doğal en azından meyveler ..
Evet ablacım, yakınında oturuyor ya, ona yolluyorYoksam cenneya bişilermi yollayacak acaba dediydim
Eee, ev halkı olarak karantinaya gireceksiniz o zamanBende bittim bugun birde mesaj attilar okuldan
Sayın velimiz, öğrencinizin sınıfında 2 tane pozitif vaka tespit edildiği için 10-C sınıfı karantinaya alınmıştır. Öğrenciniz 14 gün boyunca YAKIN TEMASLI olarak kaydedilecektir. Bilginize. B273
Offf yani simdi daha yeni girdim iceriye bide gezdik yaniEee, ev halkı olarak karantinaya gireceksiniz o zaman
Aa,toptan karantina mi olacak şimdi sizeBende bittim bugun birde mesaj attilar okuldan
Ne örer şimdi varya
Eyvah eyvahhhh
Öylrymiş sana demedimi sende gel diye
Aşı var diye karantina olmuyor dediler cocuklar temasli degil aslinda ama öyle diyolar cunku o pozitifliler zaten kacgundur gelmiyomus bugun ben yollamadim okula otobusteykende mesaj gelmis anlamadimAa,toptan karantina mi olacak şimdi size
Demedi ablaNe örer şimdi varya
Eyvah eyvahhhh
Öylrymiş sana demedimi sende gel diye
Her gün kararlar değişiyor mubareklerAşı var diye karantina olmuyor dediler cocuklar temasli degil aslinda ama öyle diyolar cunku o pozitifliler zaten kacgundur gelmiyomus bugun ben yollamadim okula otobusteykende mesaj gelmis anlamadim
Yoğunsunuz birde bu aralar zaten.Çok yogundum abla coktan yollucaktimda olmadi
Bizdemi taşınsak bursaya ne dersinEvet ablacım, yakınında oturuyor ya, ona yolluyor
Şansa bak yani.Offf yani simdi daha yeni girdim iceriye bide gezdik yani
Dedikleri bile anınd depğiiyor hemenAşı var diye karantina olmuyor dediler cocuklar temasli degil aslinda ama öyle diyolar cunku o pozitifliler zaten kacgundur gelmiyomus bugun ben yollamadim okula otobusteykende mesaj gelmis anlamadim
Tüh gitti desene kahvelerDemedi abla
Yoğunsunuz birde bu aralar zaten.
Bizdemi taşınsak bursaya ne dersin
Şansa bak yani.
Dedikleri bile anınd depğiiyor hemen
Tüh gitti desene kahveler
Jetin hazırsa gidelim ablaYoğunsunuz birde bu aralar zaten.
Bizdemi taşınsak bursaya ne dersin
Şansa bak yani.
Dedikleri bile anınd depğiiyor hemen
Tüh gitti desene kahveler
Kalkışa hazır brkliyor her daim atla uçuyozJetin hazırsa gidelim abla