- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.671
- 60
Çok güzel olmuştu tatlın ellerne sağlık olsunSağol ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuştu tatlın ellerne sağlık olsunSağol ablacım
Teşekkür ederimMargaret Hale tebrik ederim
Pastani gordugimde aklima @BirTutamMutluluk20 gelmişti o da yapmıştı aynı tarifi
Arada kaynamış napayım sürtünmeli konu bildirimleri geliyor hala ahsjshjdjajs teşekkür ederim canım tanem, teşekkürler balıklı gölüm
balıklı göl müArada kaynamış napayım sürtünmeli konu bildirimleri geliyor hala ahsjshjdjajs teşekkür ederim canım tanem, teşekkürler balıklı gölüm
Rica ederim canımArada kaynamış napayım sürtünmeli konu bildirimleri geliyor hala ahsjshjdjajs teşekkür ederim canım tanem, teşekkürler balıklı gölüm
Urfadayım ya, ondan öyle dedibalıklı göl mü
Bende ona antepten bisey düşümdüm ama bulamadım canomUrfadayım ya, ondan öyle dedi
Zeugma var, çingene kız varBende ona antepten bisey düşümdüm ama bulamadım canom
Antep fıstığı dururken…Zeugma var, çingene kız var
Aa evet Antep fıstığım olurAntep fıstığı dururken…
despacito senin miydi?Antep fıstığı dururken…
Fistuk çok severimAntep fıstığı dururken…
Hazır siz yokken meydan bir kerecik de bana kalmasın mıdespacito senin miydi?
İki kere kazanınca fasille oluyorsun seni aradan çıkartıyoruz meydan bir kişi daha boşalıyorFasille nasıl bir şeydi ki hiç tatmadım Teşekkürler Pericim, senin pasta da çokzeldi valla.
onun için demedim kız bu kadar güzel sunum yaparken düşündün mü hiç ya canı çeken olursa diyeHazır siz yokken meydan bir kerecik de bana kalmasın mı
Ben ilk defa kazandımİki kere kazanınca fasille oluyorsun seni aradan çıkartıyoruz meydan bir kişi daha boşalıyor
Nevreste abla arkadaş fasillemi degilmi simdi aydınlat bizi
Kız Pınar logosu varya profilinde ondan ikinci sandım benBen ilk defa kazandım
Vicdan azabı yükleniyor…….%97onun için demedim kız bu kadar güzel sunum yaparken düşündün mü hiç ya canı çeken olursa diye