- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.535
O sayılıyor mu ki Pınar Beyaz yarışmasıydı o, ikinci olmuştumKız Pınar logosu varya profilinde ondan ikinci sandım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sayılıyor mu ki Pınar Beyaz yarışmasıydı o, ikinci olmuştumKız Pınar logosu varya profilinde ondan ikinci sandım ben
telefon veriyorum ara, adres vericem. 0900 900 90 90 90Vicdan azabı yükleniyor…….%97
Sıfır ikiyüz seksensekizzzzzztelefon veriyorum ara, adres vericem. 0900 900 90 90 90
oooo biri gugullamışSıfır ikiyüz seksensekizzzzzz
Yok kız benim kankim Pınarhisarlı. Zaten hatırlıyordum ama pastanelerinin telefonuna bir daha baktım rehberden O da niye rehberdeyse hala…oooo biri gugullamış
Ha onu bilemicem bende canım nevo abla gelince öğreniriz artikO sayılıyor mu ki Pınar Beyaz yarışmasıydı o, ikinci olmuştum
Fasulye olduİki kere kazanınca fasille oluyorsun seni aradan çıkartıyoruz meydan bir kişi daha boşalıyor
Nevreste abla arkadaş fasillemi degilmi simdi aydınlat bizi
kim kız senin kankin?Yok kız benim kankim Pınarhisarlı. Zaten hatırlıyordum ama pastanelerinin telefonuna bir daha baktım rehberden O da niye rehberdeyse hala…
kardeşler pastanesi mi?Yok kız benim kankim Pınarhisarlı. Zaten hatırlıyordum ama pastanelerinin telefonuna bir daha baktım rehberden O da niye rehberdeyse hala…
Yuppiiii zalımın biri daha çıktı aradanFasulye oldu
Evet hahahahhahahahahsjahskardeşler pastanesi mi?
Severiiiim güzel olmuştur ablam at bizedeSelamın hellolar ilk defa truff yaptım nasıl oldu acaba soğuma derdinde şimdi ..
3 kardeşi de tanırım asdfghsjjj neyse, kimlik ifşa etmeyelim şimdiEvet hahahahhahahahahsjahs
Oooo kimler gelmiş3 kardeşi de tanırım asdfghsjjj neyse, kimlik ifşa etmeyelim şimdi
Telefondan atabilirsem atarım umarım olmuşturSeveriiiim güzel olmuştur ablam at bizede
OlmuştuuuurTelefondan atabilirsem atarım umarım olmuştur
Olmuştur umarım donmadı daha dolaptaOlmuştuuuur
Oha biliyor3 kardeşi de tanırım asdfghsjjj neyse, kimlik ifşa etmeyelim şimdi