- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Biz taşındık yeni konuyaAmooon pek dadlu yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz taşındık yeni konuyaAmooon pek dadlu yaa
Eneeeeee şirinliğe bakEki Görüntüle 2931315 5 kg çinekop alana, bu minnak sıpa hediye
Sandalyeme çöktü yahu, kalkmıyorAmooon pek dadlu yaa
Ama ben daha 50 oy olacağım zamana kadar burada kalacaktım çok çabuk geçtik oraya Margaret Hale ,aldı yürüdü maşallah onun sunumunu görünce ben koyvermiştim zaten, başıma geleceği iyi bilmişim şimdiden tebrikler despacitoooBiz taşındık yeni konuya
Teşekkürler Aman boşver iyi ki koyvermişsin, çocuklar pastasız kalmadı.Ama ben daha 50 oy olacağım zamana kadar burada kalacaktım çok çabuk geçtik oraya Margaret Hale ,aldı yürüdü maşallah onun sunumunu görünce ben koyvermiştim zaten, başıma geleceği iyi bilmişim şimdiden tebrikler despacitooo
Hahahaha, aynen öyle oldu valla ,hem çocuklar, hem biz yapar yapmaz gömüldük pastaya, oh misTeşekkürler Aman boşver iyi ki koyvermişsin, çocuklar pastasız kalmadı.
Aslında motivasyonun düşmeseydi.Dilimleyip sunum yapsaydın efsane oy alırdınAma ben daha 50 oy olacağım zamana kadar burada kalacaktım çok çabuk geçtik oraya Margaret Hale ,aldı yürüdü maşallah onun sunumunu görünce ben koyvermiştim zaten, başıma geleceği iyi bilmişim şimdiden tebrikler despacitooo
Ne konusu be etiketleyin beniiiBiz taşındık yeni konuya
Yok artıkNe konusu be etiketleyin beniii
Durt birSandalyeme çöktü yahu, kalkmıyor
Modum düşünce biraz saldım gerçekten, canım, senin dediğin gibi sunum yapsaydım ,bir gün sonrayı bekleyip gündüz çekim yapsaydım çok daha iyi oy alırdı amaaan olsun, mis gibi pasta yedik, yarışma bahane, pastaları , börekleri yemek şahane Margaret Hale nin kazanmasına da çok sevindim, haketti sonuna kadarAslında motivasyonun düşmeseydi.Dilimleyip sunum yapsaydın efsane oy alırdın
Hayırlısı olsun
Bu kafayı çok seviyorumModum düşünce biraz saldım gerçekten, canım, senin dediğin gibi sunum yapsaydım ,bir gün sonrayı bekleyip gündüz çekim yapsaydım çok daha iyi oy alırdı amaaan olsun, mis gibi pasta yedik, yarışma bahane, pastaları , börekleri yemek şahane Margaret Hale nin kazanmasına da çok sevindim, haketti sonuna kadar
Bu kafayı çok seviyorum
Afiyet bal şeker olsun
Burası çok güzel sen de gelsene kankirellamın kankirellasıMargarettt uçmak nasıl Margaret Hale
Yaaaa bunu bana versenee yasooooEki Görüntüle 2931315 5 kg çinekop alana, bu minnak sıpa hediye
Havani yerim seninBurası çok güzel sen de gelsene kankirellamın kankirellası
Biz aşağıda kaldık üstümüze basıp yükseldin yerime de tadını çıkar şimdiden tebrik ederimBurası çok güzel sen de gelsene kankirellamın kankirellası
Estağfurullah öyle demeyelim yav ahsjahsjajaBiz aşağıda kaldık üstümüze basıp yükseldin yerime de tadını çıkar şimdiden tebrik ederim
Diyelim diyelim hakkındı, oyumu da verdim zaten o görsel şöleneEstağfurullah öyle demeyelim yav ahsjahsjaja