Hepsi çok iyiNeyse fotolara bakmaktan kendimi alamadim ibiza da aşırı iyiymiş ben gidem artık d
Kolay kolay 3 oy hakkı düşünmüyorumAma bunda 3 bile az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi çok iyiNeyse fotolara bakmaktan kendimi alamadim ibiza da aşırı iyiymiş ben gidem artık d
As bayrakları as as
Kesinlikle ilk defa bir ankette bu kadar zorlandim şaheser yapmışlar resmenHepsi çok iyi
Kolay kolay 3 oy hakkı düşünmüyorumAma bunda 3 bile az
As bayrakları as as
Teşekkür ederizKesinlikle ilk defa bir ankette bu kadar zorlandim şaheser yapmışlar resmen
Herkes isyandaBir daha böyle oy vermem ama, evlere tadımlık gönderin
Bu sefer bana laf edemezsiniz verdim 3 oy hakkınızıtatlı benim kalemim değil ya
3 oy 3 oy diye tutturmuş biri olarak hamili kart yakinimdirden brezilya pastasına verdim birini
kırk yılda bir canım tatlı çekse profiterol alan biri olarak birini profiterole diğerini hafif göründüğü için ibizaya verdim.
herkesin eline sağlık
Bu sefer bana laf edemezsiniz verdim 3 oy hakkınızı
Teşekkür ediyorum iltifatların için Mi-Ok sen daha güzel yaparsın bir ara dene
Teşekkür ederiz niye boşa gittiNevreste canım oy verdim senin içünnn. Geçen sefer sena ya verdiğim oy boşa gitti….
Aha bir kanka daha bulundu bana Nevrestetatlı benim kalemim değil ya
3 oy 3 oy diye tutturmuş biri olarak hamili kart yakinimdirden brezilya pastasına verdim birini
kırk yılda bir canım tatlı çekse profiterol alan biri olarak birini profiterole diğerini hafif göründüğü için ibizaya verdim.
herkesin eline sağlık
Kankalar çoğalıyorAha bir kanka daha bulundu bana Nevreste