- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Günaydın ❤Günaydınımsı günaydın![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ❤Günaydınımsı günaydın![]()
![]()
![]()
Amin canim insallahAllah yardımcıları olsun, şifa versinElden bişey gelmiyor duadan başka
![]()
Çakal ben daha kahvaltı yapmadım bugün cumartesiBen süpürüp sildim kahvalti ettim konuyu acabilirsiniz![]()
Oooo ben sporumu yapip kahvalti yaptim sonra süpürdümÇakal ben daha kahvaltı yapmadım bugün cumartesi![]()
Çok hamaratsın filiz biz daha kahvaltı yapmadıkOooo ben sporumu yapip kahvalti yaptim sonra süpürdüm![]()
Selam söyleEvva Evine gelmis işte şuanda kizlar haberiniz olsun
Abla 6bucukta kalktim bidaha yatmadimÇok hamaratsın filiz biz daha kahvaltı yapmadık
Aleykum selam ablacim ileticemSelam söyle
Kız bende erken kalktım torun ve kızım burda diyorum acıktımi toruna diyor yok acıkmadım çay hazır beklemedeyimAbla 6bucukta kalktim bidaha yatmadim![]()
Bana hazir sofra olsa keske ablaKız bende erken kalktım torun ve kızım burda diyorum acıktımi toruna diyor yok acıkmadım çay hazır beklemedeyim![]()
Bende yok canim hic reklam yokSiteye girince yarıya kadar reklam var bende,herkeste öyle mi ?
Söyle şunlari çıksinlar ortayaPusuuuu![]()
Bedede öyle malesefSiteye girince yarıya kadar reklam var bende,herkeste öyle mi ?
Niye yok kiBende yok canim hic reklam yok
Her ,oradakiler,elma dersem çıkın,armut dersem çıkmayınSöyle şunlari çıksinlar ortaya![]()