- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorum bu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..Kendinden bahseder misin biraz
Yok,ipucu verildi, tarifler bugünNoldu herkes tarifmi aldı noldu
Hoş Geldiniz33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorum bu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
Mutfağı da çok seviyorum o yüzden hem yeni şeyler denerim hem de evden sosyalleşme olsun diye katıldım kulübe iş yarismaya dönünce hiç şansım olmuyor benim ama bakalım merak ediyorum ilerleyen zamanlarda neler yapacağız
Heeee çok narin çokkkKesin çok narindir
Hışgeldin yenisiniz en sevdiğim33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorum bu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
Mutfağı da çok seviyorum o yüzden hem yeni şeyler denerim hem de evden sosyalleşme olsun diye katıldım kulübe iş yarismaya dönünce hiç şansım olmuyor benim ama bakalım merak ediyorum ilerleyen zamanlarda neler yapacağız
Bizim avcı iş başındaHışgeldin yenisiniz en sevdiğim
Allah boş duranı sevmezBizim avcı iş başında
İyi kolay gelsin mademAllah boş duranı sevmez
Bencede iş başındaBizim avcı iş başında
Hoş geldin33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorum bu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
HoşbuldumHoş Geldiniz
Hoşbuldum ne güzellikHışgeldin yenisiniz en sevdiğim
Hoşbuldum ne güzellik
Hoşbuldum ne güzelllHışgeldin yenisiniz en sevdiğim
HoşbuldummHoş geldin