- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorumKendinden bahseder misin biraz![]()
Yok,ipucu verildi, tarifler bugünNoldu herkes tarifmi aldı noldu![]()
Hoş Geldiniz33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorumbu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
Mutfağı da çok seviyorum o yüzden hem yeni şeyler denerim hem de evden sosyalleşme olsun diye katıldım kulübeiş yarismaya dönünce hiç şansım olmuyor benim ama bakalım
merak ediyorum ilerleyen zamanlarda neler yapacağız
![]()
Hışgeldin yenisiniz en sevdiğim33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorumbu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
Mutfağı da çok seviyorum o yüzden hem yeni şeyler denerim hem de evden sosyalleşme olsun diye katıldım kulübeiş yarismaya dönünce hiç şansım olmuyor benim ama bakalım
![]()
Bizim avcı iş başındaHışgeldin yenisiniz en sevdiğim![]()
Allah boş duranı sevmez![]()
Bencede iş başındaBizim avcı iş başında![]()
Hoş geldin33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorumbu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
![]()
Hoşbuldumne güzellik
![]()
HoşbuldumHışgeldin yenisiniz en sevdiğim![]()
HoşbuldummHoş geldin