- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Ben operadan giriyorumNiye yok ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben operadan giriyorumNiye yok ki![]()
Yarım sayfa full reklam,in in bitmiyorBedede öyle malesef
Öyleyim tabiki bir jenna olamam amaZeki hemşom![]()
Hemen bilet keselimGeldim bekliyorum konuyu![]()
Geçen etli yemeklere yetişemedim tüm tarifler kapılmıştı üzülmüştümHemen bilet keselim![]()
Sen kışlıkları çıkarmaya devam etGeçen etli yemeklere yetişemedim tüm tarifler kapılmıştı üzülmüştüm
Şimdi bi yandan kışlıkları çıkarıyorum bi gözüm burda inşallah kaçırmam yine![]()
10.30 _11.00 arası açılmış olur aksilik olmazsa,etiket yaparım ben seni,hemen özele Nevreste'ye koşarsınGeçen etli yemeklere yetişemedim tüm tarifler kapılmıştı üzülmüştüm
Şimdi bi yandan kışlıkları çıkarıyorum bi gözüm burda inşallah kaçırmam yine![]()
Ben etiket diyorum,sen kışlık cikartSen kışlıkları çıkarmaya devam et![]()
Bababbaaba10.30 _11.00 arası açılmış olur aksilik olmazsa,etiket yaparım ben seni,hemen özele Nevreste'ye koşarsın![]()
Hoş geldin canım çok memnun oldum33 yaşındayım.ev hanımıyim.2 kızım var biri 5 aylık.yarismaya Muğla'dan katılıyorumbu siteyi bayadir biliyordum ama yeni üye oldum..
Mutfağı da çok seviyorum o yüzden hem yeni şeyler denerim hem de evden sosyalleşme olsun diye katıldım kulübeiş yarismaya dönünce hiç şansım olmuyor benim ama bakalım
merak ediyorum ilerleyen zamanlarda neler yapacağız
![]()
Misafirperverlikte Jenna gibi olBababbaaba
Günaydın canımGünaydın![]()
GünaydınGünaydın![]()
Günaydın aşkomGünaydın![]()
GünaydınGünaydın![]()
Günaydın HemşomGünaydın![]()