- 8 Nisan 2017
- 57.040
- 301.322
- 698
Harika16 kilo gitti kalan son 2 kilodayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika16 kilo gitti kalan son 2 kilodayım![]()
süper oldu ama son kilolar zor oldu/oluyor gençleştim resmen bu kadar mı fark ederHaklısın kolay olmamıştırAma iyi olmuştur
![]()
2 kilo daha vereyim de korumaya alcam inşaallahHarikainşallah sabitle
Tabi farketmez misüper oldu ama son kilolar zor oldu/oluyor gençleştim resmen bu kadar mı fark eder![]()
İsteyen Börek isteyen poğaça mi yapacak canımMaşaallah ne güzel vermişsin![]()
Evet canımİsteyen Börek isteyen poğaça mi yapacak canım![]()
TamamdırEvet canımEl açması börek dahil olmayacak
![]()
Kıyasıya rekabetEvet canımEl açması börek dahil olmayacak
![]()
Nasip bakalımKıyasıya rekabet![]()
Denk gelirse bende alırım bir tarif önümüzdeki hafta müsait olurumNasip bakalım![]()
Yaparsın sen miniko inanYa katirlirim da ben normal kategorilere bile yetisemeyen tipimlabne haftalık oluyor
![]()
İnşaallah beklerimDenk gelirse bende alırım bir tarif önümüzdeki hafta müsait olurum![]()
Nevoş neden biri değil çeşit bulunmaz diye miEvet canımEl açması börek dahil olmayacak
![]()
Çünkü kategori 5 çayı atıştırmalıklarıNevoş neden biri değil çeşit bulunmaz diye mi![]()
Noldu herkes tarifmi aldı noldu
Misafirlerim anca gitti. Nettiniz o ara tarif mi dağıttınızNoldu herkes tarifmi aldı noldu![]()
Valla bende anlamaya calisiyom canım yoktum burda bende yeni geldimMisafirlerim anca gitti. Nettiniz o ara tarif mi dağıttınız![]()