Soğudu valla abla güneş varda aldatıcı güneş artık serin oluyor heleki geceleri.Soğukmu oralar dikakt et kendine havada soğudu artık
Bak bie yaşlı dedi gördünmü biz onları cebimizden çıkarırız hocamBu sosyal mesajı alır her bir yerime doya doya sürerim niye kullanmayacakmişimsosyal mesaj alamayanlar kıskansın dursun
Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.Elhan ve ben demirbaşız zaten o kadar da hakkımız olsun yani demi
Biz kabul ediyoruz zaten en yaşlılar bizler diyeee ruhumuz gençççç napalımmm
Mesajını gördüm koptum yahuuu kaynı filan
Ben de koptumMesajını gördüm koptum yahuuu kaynı filan
Sürüyorum yumuşacık dokusu var kokusuda süper yaşlanma gibi durumuda yok bitince alalım aynısından.Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.
Lena' nın anası sen popo temizleyedur biz de kremlerimizi sürelim oyalama bizi
Az gelir bilezik takalım başarı yani sonuçtaBen de koptumDoğurursa bir Cumhuriyet altını takmak lazım
Tövbeler olsun kaynı şu bildiğimiz eşinin erkek kardesiHamile kalmış kaynı Pericik,kutlasana
MucizeTövbeler olsun kaynı şu bildiğimiz eşinin erkek kardesiolsun hayirli olsun
Taş bize yağmaz Pericik,kötülere yağarTaş yağacakbuyur kuzu
Son cümleyi okuyana kadar iyiydi be kuzu mıctin batırdın sus hele bı alakaya turp sıktınTaş bize yağmaz Pericik,kötülere yağarTaş yerinde ağırdır yeğen
iyiyim jennamİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.
Lena' nın anası sen popo temizleyedur biz de kremlerimizi sürelim oyalama bizi
Kız sponsor yarışmasında başka sponsor eklemekte1 gün sonra oldu
Çamaşır seriyordum
Düşünüp gönderenlerden Allah razı olsun canımSürüyorum yumuşacık dokusu var kokusuda süper yaşlanma gibi durumuda yok bitince alalım aynısından.
Lenanın poposunu temizlesin dursun gerçi yaşlandım dediydi de
Son cümleyi okuyana kadar iyiydi be kuzu mıctin batırdın sus hele bı alakaya turp sıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?