• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tatlı '' hangisidir?(3 oy Hakkınız var)

• Ankete Katılan
    467
  • Anket Kapalı .
Bu sosyal mesajı alır her bir yerime doya doya sürerim niye kullanmayacakmişim :63::63::63:sosyal mesaj alamayanlar kıskansın dursun :süslü:
Bak bie yaşlı dedi gördünmü biz onları cebimizden çıkarırız hocam :KK5:

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ve ben demirbaşız zaten o kadar da hakkımız olsun yani demi :KK5:
Biz kabul ediyoruz zaten en yaşlılar bizler diyeee ruhumuz gençççç napalımmm :KK70:
Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.:KK76::KK76:
Lena' nın anası sen popo temizleyedur biz de kremlerimizi sürelim oyalama bizi :süslü:

Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.:KK76::KK76:
Lena' nın anası sen popo temizleyedur biz de kremlerimizi sürelim oyalama bizi :süslü:
Sürüyorum yumuşacık dokusu var kokusuda süper yaşlanma gibi durumuda yok bitince alalım aynısından.
Lenanın poposunu temizlesin dursun gerçi yaşlandım dediydi de :KK53:

Taş bize yağmaz Pericik,kötülere yağar :cool: Taş yerinde ağırdır yeğen :KK70:
Son cümleyi okuyana kadar iyiydi be kuzu mıctin batırdın sus hele bı alakaya turp sıktın 🤣🤣🤣🤣

Sürüyorum yumuşacık dokusu var kokusuda süper yaşlanma gibi durumuda yok bitince alalım aynısından.
Lenanın poposunu temizlesin dursun gerçi yaşlandım dediydi de :KK53:
Düşünüp gönderenlerden Allah razı olsun canım ❤️. Bitince yenisini alalım gerçekten. :KK5:@Bal0ncuk tatlima da tavsiye ederim. Malum uykusuz geceler cildini bozacak . :KK69:

Back