- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Soğudu valla abla güneş varda aldatıcı güneş artık serin oluyor heleki geceleri.Soğukmu oralar dikakt et kendine havada soğudu artık
Sende dikkat et kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğudu valla abla güneş varda aldatıcı güneş artık serin oluyor heleki geceleri.Soğukmu oralar dikakt et kendine havada soğudu artık
Bak bie yaşlı dedi gördünmü biz onları cebimizden çıkarırız hocamBu sosyal mesajı alır her bir yerime doya doya sürerim niye kullanmayacakmişim sosyal mesaj alamayanlar kıskansın dursun
Kaynına hayirli dogumlar @Margaret Hale
Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.Elhan ve ben demirbaşız zaten o kadar da hakkımız olsun yani demi
Biz kabul ediyoruz zaten en yaşlılar bizler diyeee ruhumuz gençççç napalımmm
Mesajını gördüm koptum yahuuu kaynı filanKaynına hayirli dogumlar @Margaret Hale
Hamile kalmış kaynı Pericik,kutlasana
Ben de koptum Doğurursa bir Cumhuriyet altını takmak lazımMesajını gördüm koptum yahuuu kaynı filan
Sürüyorum yumuşacık dokusu var kokusuda süper yaşlanma gibi durumuda yok bitince alalım aynısından.Hanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.
Lena' nın anası sen popo temizleyedur biz de kremlerimizi sürelim oyalama bizi
Az gelir bilezik takalım başarı yani sonuçtaBen de koptum Doğurursa bir Cumhuriyet altını takmak lazım
Tövbeler olsun kaynı şu bildiğimiz eşinin erkek kardesi olsun hayirli olsunHamile kalmış kaynı Pericik,kutlasana
MucizeTövbeler olsun kaynı şu bildiğimiz eşinin erkek kardesi olsun hayirli olsun
Taş yağacak buyur kuzuMucize
Taş bize yağmaz Pericik,kötülere yağar Taş yerinde ağırdır yeğenTaş yağacak buyur kuzu
Son cümleyi okuyana kadar iyiydi be kuzu mıctin batırdın sus hele bı alakaya turp sıktınTaş bize yağmaz Pericik,kötülere yağar Taş yerinde ağırdır yeğen
iyiyim jennamİyiyim kuzum,sen nasılsın?
ehh canınız saolsunHanimcim boynuna da sür...harika bir krem. Alnimdaki yılların yorgunluğunu aldı götürdü mucize gibi bir şey...baloncuk da çatlasın dursun.
Lena' nın anası sen popo temizleyedur biz de kremlerimizi sürelim oyalama bizi
Kız sponsor yarışmasında başka sponsor eklemekte1 gün sonra oldu
Çamaşır seriyordumNerde bu nevooo paylaştırana kadar uğraşıyor paylaşıyoz ortalıkta yokk Nevreste dombisssiiim
Düşünüp gönderenlerden Allah razı olsun canım . Bitince yenisini alalım gerçekten. @Bal0ncuk tatlima da tavsiye ederim. Malum uykusuz geceler cildini bozacak .Sürüyorum yumuşacık dokusu var kokusuda süper yaşlanma gibi durumuda yok bitince alalım aynısından.
Lenanın poposunu temizlesin dursun gerçi yaşlandım dediydi de
Son cümleyi okuyana kadar iyiydi be kuzu mıctin batırdın sus hele bı alakaya turp sıktın