Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah kafa güzelmişAynen aşko benimkiler de hiç sevmiyor kovalamaca içiriyorum
Bizim bir yeğen vardı o küçükken şurup şişelerini gizli gizli kafasına diker içerdi şurup seven olarak gördüğüm tek insan şimdi doktor oldu zaten![]()
Hayatı kaymış baksanaDaha bebe iki aylık iken hemide![]()
Vallahi aşko küçükken birde vitamin patlaması yaşamıştı ahahaha boğazına düşkündüMaşaallah kafa güzelmiş![]()
uyumuyooooooooo ne edem ablaHayatı kaymış baksana![]()
Bebek o daha gecemi uyumuyor yoksauyumuyooooooooo ne edem abla![]()
Bir şurup bile içirememiş bebeye pehHayatı kaymış baksana![]()
Çocuk küçüklükten denemeye başlamışVallahi aşko küçükken birde vitamin patlaması yaşamıştı ahahaha boğazına düşkündü![]()
hayır uyumuo ama gözlerinden uyku akıyorBebek o daha gecemi uyumuyor yoksa
İçermek o kadar zor değil ki uğraşsın azcık dursunBir şurup bile içirememiş bebeye peh![]()
Bak sen kerataya öpsene benim yerime azcık hatta mıncıkla birazcıkhayır uyumuo ama gözlerinden uyku akıyor
sürekli sohbet istiyor
dedesi sohbete alıştırdı sabaha kadar sohbet et öyle gözlerini diker seni izler abla![]()
başüstüne ablaBak sen kerataya öpsene benim yerime azcık hatta mıncıkla birazcık
Bebeler en kolayı kaçamıyorlar çünküİçermek o kadar zor değil ki uğraşsın azcık dursun
Bentabikiiiiii seve seveeeeeeeeee![]()
önce hediye iphoneyi görelim