Tamam 13 alınca bunu yollarımönce hediye iphoneyi görelim
Şimdi enjektör yağmışlar şuruplar için bizim minnoşta öyle içiyor,anası tıkıyor ağzına boşaltıyor hemen kaşık devride bitmiş.Bebeler en kolayı kaçamıyorlar çünkü
Aynen ablacım daha kolay zaten direk gidiyor mideyeŞimdi enjektör yağmışlar şuruplar için bizim minnoşta öyle içiyor,anası tıkıyor ağzına boşaltıyor hemen kaşık devride bitmiş.
Ben böyle severim bebeleribaşüstüne abla
bizim şurup öyle olsa keşkeŞimdi enjektör yağmışlar şuruplar için bizim minnoşta öyle içiyor,anası tıkıyor ağzına boşaltıyor hemen kaşık devride bitmiş.
Yeni gördüm bunu direk mideye gidiyor uğraştırmıyor hiç..Aynen ablacım daha kolay zaten direk gidiyor mideye
Her şurupta yokmuş zaten,bulma imkanın olursa kullan bence çok rahat ağzıda geniş.bizim şurup öyle olsa keşke
Günaydınlarrr pericanGunooooo
Kuzum
Bu sosyal mesajı alır her bir yerime doya doya sürerim niye kullanmayacakmişimsanada yaşlanma karşıtı krem gelmişElhan ablayada
bu sitenin size verdiği sosyal mesaj bence abla
ben olsam kullanmam
İyiyim canısı sağol sen nasılsınAblacım nasılsın
Şükür ablam bende iyiyimİyiyim canısı sağol sen nasılsın
nasılsın bideneeemmmmmmmmmm
yaaa canım kraliçeeemBu sosyal mesajı alır her bir yerime doya doya sürerim niye kullanmayacakmişimsosyal mesaj alamayanlar kıskansın dursun
Soğukmu oralar dikakt et kendine havada soğudu artıkŞükür ablam bende iyiyimüşüdüm battaniyeye sarıldım oturuyorum
İyiyim kuzum,sen nasılsın?nasılsın bideneeemmmmmmmmmm
yaaa canım kraliçeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?