Neyse ki kırmadan anlamışsın askoUğraşıyorum uğraşıyorum kapak açılmıyor neler nazikçe üste dokunmam lazımmış
Hayırlı olsun asko,yenisini mi aldın?GünaydınlarDün makine geldi az daha hallediyordum onu yeni hayatına başlamadan
Bide servis yetkilisi anlatmamı ister misiniz dedi yo yo gerek yok deyip artistlik yaptımNeyse ki kırmadan anlamışsın asko
Sağol aşko yeni aldım olmuyormuş öbürüHayırlı olsun asko,yenisini mi aldın?Tamir mi oldu?
Burnum düşse almam deseydinBide servis yetkilisi anlatmamı ister misiniz dedi yo yo gerek yok deyip artistlik yaptım
Hayırlı olsun aşkom,uzun ömürlü olsunSağol aşko yeni aldım olmuyormuş öbürü
Ondan değil aslında aşko tam öyküşün okul saatine denk geldi bende gitsinler diye gerek yok dedimBurnum düşse almam deseydin
Amin aşkom inşallahHayırlı olsun aşkom,uzun ömürlü olsun
Takılıyorum aşkoOndan değil aslında aşko tam öyküşün okul saatine denk geldi bende gitsinler diye gerek yok dedim
Günaydın Kukrişkom, ne Makinesi?GünaydınlarDün makine geldi az daha hallediyordum onu yeni hayatına başlamadan
Çamaşır makinesi yasom diğerinin kazan düştü mecbur aldıkGünaydın Kukrişkom, ne Makinesi?
İyi günlerde kullan canımÇamaşır makinesi yasom diğerinin kazan düştü mecbur aldık
İzleyebilecek miyim acaba?İneksever amca bugün çıkacak mı acaba ,m
Şehzade 1 TV koysun cancağızım, küçük bile olsa sana yeterİzleyebilecek miyim acaba?
Oooo, çeyizinden miydi diğer makinen?6 kilo idi bide eskisi şimdi 9 kiloluk aldım kampanya varmış hem onda
Yok, gerek yok cancağzım. O ellerle ellenmez hiçbir şeyeŞehzade 1 TV koysun cancağızım, küçük bile olsa sana yeter