Hem aşkom seni seviyor hemşomYaaa iste gör bak hemsom aşkon neler diyor sonra suçlu filiz
Çok seviyor çokHem aşkom seni seviyor hemşom
Sevmese takılmazÇok seviyor çok
Aretim internet de pek çekmiyır ya beğen tuşuna zor bastı seçenekler çıkmıyorMatmazelKukrim
Hala mı? Tamam aretim ,düzelir inşallah yakindaAretim internet de pek çekmiyır ya beğen tuşuna zor bastı seçenekler çıkmıyor
Hee biliyorum dedi kendileriSevmese takılmaz
Seni sevmeyip kimi sevecekHee biliyorum dedi kendileri
Bir zahmet sevsin
25likleriSeni sevmeyip kimi sevecek
Heh şimdi geliyor aretim bir geliyor bir gidiyor bende sitede kasıyorHala mı? Tamam aretim ,düzelir inşallah yakinda
Bugün her şey bir acayip aretim,sosyal medya faciasiHeh şimdi geliyor aretim bir geliyor bir gidiyor bende sitede kasıyor
Aynen aretimBugün her şey bir acayip aretim,sosyal medya faciasi
Bence de ,kac saat oldu artıkNe oldu böyle ya şu mark ı bi arayayım canımınsıkmasın çözsün şu olayı
Bir an önce düzelse bari aretim ,sıktıAynen aretim
Döncem ben sana dedi başı kalabalıkmışBence de ,kac saat oldu artık
Hiç sorma aretim eskiden napıyormuşu yaBir an önce düzelse bari aretim ,sıktı
Aşko acaba doğum gününe sürpriz mi hazırlıyorDöncem ben sana dedi başı kalabalıkmış
Yoksa bütün dünya doğum günümümü kutlayacak aynı anda yoksa yoksa bütün sosyal ağlara amblem olarak benim resmim mi yükleniyorAşko acaba doğum gününe sürpriz mi hazırlıyor
Neden olmasın aşkomYoksa bütün dünya doğum günümümü kutlayacak aynı anda yoksa yoksa bütün sosyal ağlara amblem olarak benim resmim mi yükleniyor