tatlicady çeyizine bugün neler aldı?

çay seti olmuş demek ki valla çok sevindim bence aldığına pişman olmıcaksın inşşşalllah.. hatta benimkisiyle aynı takım.. bi şekerliklerimiz tutmuyo o kkaa ehehe :))çay kaşıklarını almadın mı bahsetmemişsin de??

yemek takımı için çiçekli değilde sade olan hoşuma gitti benim.. zaten çatal bıçakların yeteri kadar hareketli yemek takımınıda çiçekli alırsan çok göz yorar sankim... birisi sade olursa denge kurulmuş olur bence.

tencerelerinide çok beğendim.. yeni model olması çok iyi olmuş.

kettle ve ek.kz.mak. neside tam bi uyum içinde takdire şayan :) tefale benimde gitmem lazım fiyatları indirimleri vs ne durumda acaba ?

HEEEEPSİ ÇOK GÜZELL GÜLE GÜLE KULLAN :) :16:

vee tepsi de çok güzel...

irmz yorumun için teşekkürler cnm sende güle güle kullan aldıklarını
buarada ben çeyiz paketini almadım diyebiliriz.kendim bi çeyiz paketi oluşturdum kendime :)
mesela çay kaşıklarını almadım.şekerliği değiştirdim ve extra peçetelik aldım. ben daha önce misafir için 4200 mat serisinin çatal bıçak takımını almıştım.şimdide tepsisini ve çaytabaklarını aldım. çay setiyle birlikte verilen çay kaşıklarım zaten var, bi daha almaya gerek yok
$4200mat.webp$çayseti.webp

buarada tefalde bi kampanya var ekmek kızartma ve kettle 169tl . ben nakitte 125 tl ye aldım :66: ama tefal bayisinden aldım.kendi mağazası etiket fiyatından veriyor

yemek takımındaki kararsızlıklarım halen devam ediyor. kk da çoğu kişi çiçekli olanları beğendi. ben ikisini de beğendim. bide yeni çıktıkları için çok ama çok pahalılar ya indirime girer mi acaba diye düşünüyorum. kk da 900 tl ye royal bone china alanlar bile var:44:

irmz yorumun için teşekkürler cnm sende güle güle kullan aldıklarını
buarada ben çeyiz paketini almadım diyebiliriz.kendim bi çeyiz paketi oluşturdum kendime :)
mesela çay kaşıklarını almadım.şekerliği değiştirdim ve extra peçetelik aldım. ben daha önce misafir için 4200 mat serisinin çatal bıçak takımını almıştım.şimdide tepsisini ve çaytabaklarını aldım. çay setiyle birlikte verilen çay kaşıklarım zaten var, bi daha almaya gerek yok
Eki Görüntüle 181035 Eki Görüntüle 181036

buarada tefalde bi kampanya var ekmek kızartma ve kettle 169tl . ben nakitte 125 tl ye aldım :66: ama tefal bayisinden aldım.kendi mağazası etiket fiyatından veriyor

yemek takımındaki kararsızlıklarım halen devam ediyor. kk da çoğu kişi çiçekli olanları beğendi. ben ikisini de beğendim. bide yeni çıktıkları için çok ama çok pahalılar ya indirime girer mi acaba diye düşünüyorum. kk da 900 tl ye royal bone china alanlar bile var:44:

HMMM mantıklı zaten ÇTK takımında var .aykaşığı... benim farklı olduğu için kafam oraya gitti bi an:61:

hmmm o zaman bir tefal bayisi aranmaya başlansın hemen benim bütün elektrikli eşyalarım var ama yumurta pişirmeyle waffle makinesi istiyorum bi bakıyım bari.:97:

valla sen kullanıcaksın karar senin burda herkesin zevki apayrı..iyice bak içine sineni al sonradan şu mu olsaydı deme... hadi ben ikizler burcuyum sende mi ikizlersin de böyle kararsızsın yahuu :61:

Back
X