- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 53
- 38
Merhaba canım yiyeceklerle aran nasıl bu ara turşu suyuna düştüm çok iyi geliyorgaliba erkekmi olcak herkez ole birbelirtiyle karsilasmis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım yiyeceklerle aran nasıl bu ara turşu suyuna düştüm çok iyi geliyorgaliba erkekmi olcak herkez ole birbelirtiyle karsilasmis
Midemin bi bulantisi gecse bende ne yicegimi anlicamda bi gecmedi normalde hep cekirdik citletirim yada tuzlu salata yada ekmek sade olarak bu 3den baska bisey gevitmiyo midemiMerhaba canım yiyeceklerle aran nasıl bu ara turşu suyuna düştüm çok iyi geliyorHâlâ tatlı yiyemiyorum. Sende durumlar nasıl?
Ben yine yiyorum sana bakınca sabır biraz daha devam eder bu süreç folikasitlerde bulantı yapıyor galiba çubuk kraker leblebi onlarda iyi geliyor.Midemin bi bulantisi gecse bende ne yicegimi anlicamda bi gecmedi normalde hep cekirdik citletirim yada tuzlu salata yada ekmek sade olarak bu 3den baska bisey gevitmiyo midemi
Onlarida denedim ama yok bi fayda etmedi olduruyo beni bugun cok fena oldum bi doktor zencefil kaynat suyunu ic dedi az bisede bal damlat bide onu denicem bakim biseye yaricakmiBen yine yiyorum sana bakınca sabır biraz daha devam eder bu süreç folikasitlerde bulantı yapıyor galiba çubuk kraker leblebi onlarda iyi geliyor.
Umarım işe yarar her hamilelik farklı benim 3. Hamileliğim hepsi birbirinden farklı oldu. Kız çocukları daha fazla bulantı yapıyormuş diyorlar ama 2 kızımda da bulantim olmadı die hatırlıyorum hep istahliydim. Bunda ekşiye çok düştüm bakalım busefer nasibimizde erkek kız hangisi olacak.Onlarida denedim ama yok bi fayda etmedi olduruyo beni bugun cok fena oldum bi doktor zencefil kaynat suyunu ic dedi az bisede bal damlat bide onu denicem bakim biseye yaricakmi
Valla sagliklo olsunda kiz erkek fark etmiyo benim su halimde bi gecdin allahin izniyle bide ben dzhz cok kiz bekliyorum cunku ben adetliyken hamile kaldigimdan icerde kalan sperm muhtamelen kiz spermdir fiye dusunuyorum daha cok yasadiklari icinUmarım işe yarar her hamilelik farklı benim 3. Hamileliğim hepsi birbirinden farklı oldu. Kız çocukları daha fazla bulantı yapıyormuş diyorlar ama 2 kızımda da bulantim olmadı die hatırlıyorum hep istahliydim. Bunda ekşiye çok düştüm bakalım busefer nasibimizde erkek kız hangisi olacak.
Öyle sağlıklı olsunda geçicek inşallah bi kaç haftaya daha hafifler bulantılar 3 aydan sonra hiç olmuyor normalde inşallah seninde rahat geçer hamileliğinValla sagliklo olsunda kiz erkek fark etmiyo benim su halimde bi gecdin allahin izniyle bide ben dzhz cok kiz bekliyorum cunku ben adetliyken hamile kaldigimdan icerde kalan sperm muhtamelen kiz spermdir fiye dusunuyorum daha cok yasadiklari icin
3 aylik olmama az kaldi burdaki tarihden daha ilerde oldugum icin suan 2 aylik olduk son 1 ayimiz kaldiÖyle sağlıklı olsunda geçicek inşallah bi kaç haftaya daha hafifler bulantılar 3 aydan sonra hiç olmuyor normalde inşallah seninde rahat geçer hamileliğin
Öylemi benden öndesin ozmn çok iyi az kalmış inşallah rahatlarsin3 aylik olmama az kaldi burdaki tarihden daha ilerde oldugum icin suan 2 aylik olduk son 1 ayimiz kaldi
Oyle dediler ama fazlada olmadi mide bulantilarim en cok 2 hafta oldu bulanali bakalim 26bidaha gitcem doktora ozamn ne dicekler bi ikiz dediler bide adetken hamile kalmissin denildi bende bilemedim ne oldugunuÖylemi benden öndesin ozmn çok iyi az kalmış inşallah rahatlarsin
HayırHabimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi![]()
Olmadı bende tam tersi çıktı aşırı ekşi acılı yerdim tatlı düşkünü ben tatlıdan tiksindim sonuç erkek bir bebişHabimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi![]()
Aaa çok şaşırdım adetten hamile kalma ihtimalin varmı ki sen bilirsin sonuçtaOyle dediler ama fazlada olmadi mide bulantilarim en cok 2 hafta oldu bulanali bakalim 26bidaha gitcem doktora ozamn ne dicekler bi ikiz dediler bide adetken hamile kalmissin denildi bende bilemedim ne oldugunu![]()
Yok bacim insan adetliyken iliskiye girilmiyo ama ben 1 mayisda adet baslangiciydim ve 7mayisda bitti dus aldim doktorda bana 5 mayisdq hamile kalmissin sen dediAaa çok şaşırdım adetten hamile kalma ihtimalin varmı ki sen bilirsin sonuçta
Bilmiyorum bazilari kiz bazilari erkek diyor bakalim nasipde ne cikcak bende cok merak ediyorum hala istemiyo tatli yedikce midem direk bulanti yapiyoOlmadı bende tam tersi çıktı aşırı ekşi acılı yerdim tatlı düşkünü ben tatlıdan tiksindim sonuç erkek bir bebiş![]()
Sende benim gibi temizlenince hamile kalmışsın ozamanYok bacim insan adetliyken iliskiye girilmiyo ama ben 1 mayisda adet baslangiciydim ve 7mayisda bitti dus aldim doktorda bana 5 mayisdq hamile kalmissin sen dedi
Temizlenmeden kalmisim bende anlayamadim valla bacim 5 mayisda ben hala hastaydim hayirlisi bakalim isde gecen hafta cuma gunu 7bucukduk simdi 8 haftalik olcaz nerdeyse bidaki ay gelin cinsiyeti soleriz dedilerSende benim gibi temizlenince hamile kalmışsın ozaman
Benim anlamadigim belki 7 mayısta hamile kaldın okadar nasıl kesin konusabiliyorlar. Neyse hayırlı sağlıklı olsun canım önemli olan o sonuçta.Temizlenmeden kalmisim bende anlayamadim valla bacim 5 mayisda ben hala hastaydim hayirlisi bakalim isde gecen hafta cuma gunu 7bucukduk simdi 8 haftalik olcaz nerdeyse bidaki ay gelin cinsiyeti soleriz dediler