• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatli veya eksi yemeyle cinsiyet belli olurmu

Ama ben diğer hamileliğinde başından beri iştahım açılmıştı çok yiyordum. Bunda öyle değil halsizlik iştahsızlık cok fazla.
Ay kz mı olcak acaba 😁 Genelde kızda anneyi hamilelik daha çok zorlar derler😏

Hayır hiç alakası yok . İkisini de canın istedi ve yedim oğlum oldu 😂

Ay kz mı olcak acaba 😁 Genelde kızda anneyi hamilelik daha çok zorlar derler😏
2 kızım var bu erkek mi kız mı olurmu bilmem Allah sağlıklı hakkımızda hayırlı olanı versin. Çin takviminde erkek çıkıyor ama oda %50 evde herkeste merak konusu cinsiyet bu günlerde...😄😍

2 kızım var bu erkek mi kız mı olurmu bilmem Allah sağlıklı hakkımızda hayırlı olanı versin. Çin takviminde erkek çıkıyor ama oda %50 evde herkeste merak konusu cinsiyet bu günlerde...😄😍
Oyş maşaALLAH.. Rabbim hayırlı yapsın size bağışlasın evlatlarınızı... 😍😍 Sağlıklı olsun daa önemli olan o annesi.. 😍

Habimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi 😍
ben de 20 inci haftama girdim söylediğin şeyleri birebir yaşadım limon yerdim erik çıkmamıştı ama yeni bıraktım erik yemeyi de herkes kız demişti ama erkek evladım olacak :) herkes şaşırdı

Başlarda hem tatlı yedim . Sonra kısa bir süre ekşi yedim sonra gene tatlıya düştüm . Hiç alakası yok yani yiyeceklerle . Kizimiz olacak inşallah .

ben de 20 inci haftama girdim söylediğin şeyleri birebir yaşadım limon yerdim erik çıkmamıştı ama yeni bıraktım erik yemeyi de herkes kız demişti ama erkek evladım olacak :) herkes şaşırdı
😊galiba erkekmi olcak herkez ole birbelirtiyle karsilasmis

Ben böyle şeylere inanmazdım ama erik, çağla,limon asla yiyemeyen hatta yiyen biri olunca odayı değiştiren biri olarak daha hamileliğimin başında bir limonu yemistim.Esim hayretle bakmıştı.Cok tatlı duskunuyumdur tatlı ,çikolata hic yiyemedim görmeye bile tahammülüm yoktu ve kziim oldu .

Ablam da benim tam tersini.Tatli sevmezdi.Eksi severdi.O da tatlıya duskunlesti. Oğlu olacak.Tesaduf mu bilmem.

4 ay tatli yiyemedim..hala cok yogun tatlıları yiyemem midem bulanir ve oglus bizimkide

İlk hamileliğim de tatlı aşeriyordum kızım oldu bu hamileliğimde de sürekli yoğurt ayran cacık aşeriyorum bakalım cinsiyet ne olacak hayırlısı olsun sağlıkla doğsunda Rabbim ne verirse artık

Back