bence onların isteği değil bunlar senin vücudunun ihtiyaç duyduğu şeylerbizle oynuyolar bebekler bi tatli bi tuzlu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence onların isteği değil bunlar senin vücudunun ihtiyaç duyduğu şeylerbizle oynuyolar bebekler bi tatli bi tuzlu
Ay kz mı olcak acabaAma ben diğer hamileliğinde başından beri iştahım açılmıştı çok yiyordum. Bunda öyle değil halsizlik iştahsızlık cok fazla.
gunumuz ayniymisAmon tsklr![]()
2 kızım var bu erkek mi kız mı olurmu bilmem Allah sağlıklı hakkımızda hayırlı olanı versin. Çin takviminde erkek çıkıyor ama oda %50 evde herkeste merak konusu cinsiyet bu günlerde...Ay kz mı olcak acabaGenelde kızda anneyi hamilelik daha çok zorlar derler
![]()
Oyş maşaALLAH.. Rabbim hayırlı yapsın size bağışlasın evlatlarınızı...2 kızım var bu erkek mi kız mı olurmu bilmem Allah sağlıklı hakkımızda hayırlı olanı versin. Çin takviminde erkek çıkıyor ama oda %50 evde herkeste merak konusu cinsiyet bu günlerde...![]()
Aminnn insallah öyle tabii. Ablaları çok erkek istiyorOyş maşaALLAH.. Rabbim hayırlı yapsın size bağışlasın evlatlarınızı...Sağlıklı olsun daa önemli olan o annesi..
![]()
Evet var yavasdanda mide basliyo acikdiginda kaziniyo ve bulanmaya basliyogunumuz ayniymiskasik agrilarin varmi ya
Rabbimin nasibine karışmak olmaz ama inşaALLAH Rabbim ablalarının gönlündekileri nasip eder diyeyim o zaman...Aminnn insallah öyle tabii. Ablaları çok erkek istiyorBakalim nasip artik.
normalim o zamanEvet var yavasdanda mide basliyo acikdiginda kaziniyo ve bulanmaya basliyo![]()
Allah razı olsun canım inşallah..Rabbimin nasibine karışmak olmaz ama inşaALLAH Rabbim ablalarının gönlündekileri nasip eder diyeyim o zaman...![]()
Siz normalsinizde normal olmayan bendirim belkide sabahlari deilde mide aksam oluyo benimde bi basliyo allahim beni benden aliyonormalim o zaman☺
ben de 20 inci haftama girdim söylediğin şeyleri birebir yaşadım limon yerdim erik çıkmamıştı ama yeni bıraktım erik yemeyi de herkes kız demişti ama erkek evladım olacak :) herkes şaşırdıHabimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi![]()
ben de 20 inci haftama girdim söylediğin şeyleri birebir yaşadım limon yerdim erik çıkmamıştı ama yeni bıraktım erik yemeyi de herkes kız demişti ama erkek evladım olacak :) herkes şaşırdı
BİLEMEM :) ama ben normalde de tatlı şeyler çok yiyebilen biri değilim hamilellikte de tatlı istemiyor canımgaliba erkekmi olcak herkez ole birbelirtiyle karsilasmis
Kac haftalik hamilesinizBİLEMEM :) ama ben normalde de tatlı şeyler çok yiyebilen biri değilim hamilellikte de tatlı istemiyor canım