• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatli veya eksi yemeyle cinsiyet belli olurmu

Semos

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.875
8.312
108
40
Habimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi 😍

Habimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi 😍
Sanmam tatlı da ekşide çekiyor canım hem dondurma isteyip hem limon tuzlayıp yiyorum öyle olsa biri olması lazım böyle durumlarda vücut ihtiyaç duymadığı şeyleri istemezmiş demekki şeker oranın gayet iyi

Tatlıyı çok seven ben hamilelikte nefret eder oldum ekşiye abandim hala öyle ekşi şeylere bayılıyorum herkes kız olacak derken erkekmiş benim ufaklik🤦‍♀️

Hayır alakası yok.. Canm hiçbir şekilde tatlı çekmezdi ve tatlı görünce midem bulanrdı ama oğlum oldu 😍😍 Rabbime çok şükür 🤲🥰

ilk gebeliğimde tatlıdan tiksindim hep ekşi turşu falan canım isterdi yerdim oğlum oldu 😊 bunda da ilk zamanlar hep çikolata yedim hep tatlı istedi canım bu da erkek şuan bence hiç alakası yok 😂

Bende aynı durumdayım canım dondurma dahi yiyemiyorum bırak diğer tatlıları bulantılarda başladı çok şükür yine enazindan kusma falan yok. Ama benim canim hicbirsey istemiyor.

Bende aynı durumdayım canım dondurma dahi yiyemiyorum bırak diğer tatlıları bulantılarda başladı çok şükür yine enazindan kusma falan yok. Ama benim canim hicbirsey istemiyor.
Bu haftalar geçince istemeye başlayacak canım.. şuan bulantı ve zmanla kusmalar olduğu için insan yemek görmek istemiyor koku hassasiyeti yüzünden zaten hiçbirşel istemeyeceksin ben ilk 3 ay zayıflamıştım sonra bi başlamıştık 4 buçuk ayda 15 kilo aldım 😂😂😂😂

Ilk melegimde kavanozlarca kornişon tursu yedim kız oldu,ikinci melegimde tatlıya aserdim sürekli o da kız oldu :KK48:
Yanı alakası yok bu hurafelerin,rabbim ne nasip ediyorsa o:KK200:

Kusmalariniz yani mide bulantilariniz nasiloluyo ben pek fazla anlayamiyorum sanki midem ac kaldiginda bole bulanir gibi oluyo yoksa ole sabahlari kalkma kusma diye birsey yok

ilk gebeliğimde tatlıdan tiksindim hep ekşi turşu falan canım isterdi yerdim oğlum oldu 😊 bunda da ilk zamanlar hep çikolata yedim hep tatlı istedi canım bu da erkek şuan bence hiç alakası yok 😂
😂😂 bizle oynuyolar bebekler bi tatli bi tuzlu

Kusmalariniz yani mide bulantilariniz nasiloluyo ben pek fazla anlayamiyorum sanki midem ac kaldiginda bole bulanir gibi oluyo yoksa ole sabahlari kalkma kusma diye birsey yok
Aynen bende öyleyim işte acikinca bulaniyor ama canim yemekte istemiyor, yiyorum zorla yine bulanıyor. Çok değişik bir haldeyim. Aslında ilk gebeliğim degil ama unutmuşum sanirim😄🙈

Bu haftalar geçince istemeye başlayacak canım.. şuan bulantı ve zmanla kusmalar olduğu için insan yemek görmek istemiyor koku hassasiyeti yüzünden zaten hiçbirşel istemeyeceksin ben ilk 3 ay zayıflamıştım sonra bi başlamıştık 4 buçuk ayda 15 kilo aldım 😂😂😂😂
Ama ben diğer hamileliğinde başından beri iştahım açılmıştı çok yiyordum. Bunda öyle değil halsizlik iştahsızlık cok fazla.

Back