Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam tatlı da ekşide çekiyor canım hem dondurma isteyip hem limon tuzlayıp yiyorum öyle olsa biri olması lazım böyle durumlarda vücut ihtiyaç duymadığı şeyleri istemezmiş demekki şeker oranın gayet iyiHabimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi![]()
Belirler tabi ki. Tatli her zaman Y kromozomu, eksi de istisnasiz X kromozomu vazifesi gorur![]()
Allahim sag salim kucaginizadz almayi nasip eylesin belkide erkekdir bizimkideTatlıyı çok seven ben hamilelikte nefret eder oldum ekşiye abandim hala öyle ekşi şeylere bayılıyorum herkes kız olacak derken erkekmiş benim ufaklik![]()
Galiba bebis oglana doru gidiyo gibi bakalim nolcakHayır alakası yok.. Canm hiçbir şekilde tatlı çekmezdi ve tatlı görünce midem bulanrdı ama oğlum olduRabbime çok şükür
![]()
Sagol canim sende insallah sag salim kucağına alırsınAllahim sag salim kucaginizadz almayi nasip eylesin belkide erkekdir bizimkide![]()
Amon tsklrSagol canim sende insallah sag salim kucağına alırsın![]()
Bende aynı durumdayım canım dondurma dahi yiyemiyorum bırak diğer tatlıları bulantılarda başladı çok şükür yine enazindan kusma falan yok. Ama benim canim hicbirsey istemiyor.Habimlar merhaba ben 5+2haftalik hamileyim ve yavas yavas mide bazi seyleri almamaya basliyo en cokda tatliyi kabul etmiyo tatli yiyince direk mide bulaniyo acaba bu tatliyi kabul etmemesi cinsiyeti berlirlermi diye dusunmedinde deil sizce belirlermi![]()
Oyşş hayırlı ve sağlıklı olsun daaa yetir kiGaliba bebis oglana doru gidiyo gibi bakalim nolcak![]()
Bu haftalar geçince istemeye başlayacak canım.. şuan bulantı ve zmanla kusmalar olduğu için insan yemek görmek istemiyor koku hassasiyeti yüzünden zaten hiçbirşel istemeyeceksin ben ilk 3 ay zayıflamıştım sonra bi başlamıştık 4 buçuk ayda 15 kilo aldımBende aynı durumdayım canım dondurma dahi yiyemiyorum bırak diğer tatlıları bulantılarda başladı çok şükür yine enazindan kusma falan yok. Ama benim canim hicbirsey istemiyor.
Kusmalariniz yani mide bulantilariniz nasiloluyo ben pek fazla anlayamiyorum sanki midem ac kaldiginda bole bulanir gibi oluyo yoksa ole sabahlari kalkma kusma diye birsey yokBende aynı durumdayım canım dondurma dahi yiyemiyorum bırak diğer tatlıları bulantılarda başladı çok şükür yine enazindan kusma falan yok. Ama benim canim hicbirsey istemiyor.
ilk gebeliğimde tatlıdan tiksindim hep ekşi turşu falan canım isterdi yerdim oğlum oldubunda da ilk zamanlar hep çikolata yedim hep tatlı istedi canım bu da erkek şuan bence hiç alakası yok
![]()
Aynen bende öyleyim işte acikinca bulaniyor ama canim yemekte istemiyor, yiyorum zorla yine bulanıyor. Çok değişik bir haldeyim. Aslında ilk gebeliğim degil ama unutmuşum sanirimKusmalariniz yani mide bulantilariniz nasiloluyo ben pek fazla anlayamiyorum sanki midem ac kaldiginda bole bulanir gibi oluyo yoksa ole sabahlari kalkma kusma diye birsey yok
Ama ben diğer hamileliğinde başından beri iştahım açılmıştı çok yiyordum. Bunda öyle değil halsizlik iştahsızlık cok fazla.Bu haftalar geçince istemeye başlayacak canım.. şuan bulantı ve zmanla kusmalar olduğu için insan yemek görmek istemiyor koku hassasiyeti yüzünden zaten hiçbirşel istemeyeceksin ben ilk 3 ay zayıflamıştım sonra bi başlamıştık 4 buçuk ayda 15 kilo aldım![]()