Allah kolaylık versin canımSağlık olsun ne yapalımKiz oanda yetisemiom kii vlla ikibsk giriom bakiom kim napio hemn kaciom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canımSağlık olsun ne yapalımKiz oanda yetisemiom kii vlla ikibsk giriom bakiom kim napio hemn kaciom
senden geliyomuHarika tarifler gelmiş,hepinizin ellerine sağlık canlar
Bu aralar zayiflama topiklerindeyim nevosum 75 kilo da kalfim.gram eksilmioAllah kolaylık versin canımSağlık olsun ne yapalım
Bebiş kaç aylık olduBu aralar zayiflama topiklerindeyim nevosum 75 kilo da kalfim.gram eksilmio
5 oldu. artik guclu emio diye cok acikiorum. cok istahim acildiBebiş kaç aylık oldu
Verirsin canım merak etme,sağlık olsun
Maşaallah kocaman olmuşYavaş yavaş ek besinlere geçersiniz5 oldu. artik guclu emio diye cok acikiorum. cok istahim acildi
Valla abur cüburunda tatlilarin hamur isininde dibine vuruyorum kendimi taniyamiom resmn. bn omrumde buyuk bi tabk pilav yememistim. bugun aksam yemeginde buyuk bi tabak ana yemk yaninda pilav yedim hala soktayim. yiyip yiyip pismn oluyomMaşaallah kocaman olmuşYavaş yavaş ek besinlere geçersiniz
Sende hamur işi ,abur cubur yeme
Onlar kilo yapar
Bol bol su iç bariEmzirince genelde öyle oluyor iştah çok açılıyorValla abur cüburunda tatlilarin hamur isininde dibine vuruyorum kendimi taniyamiom resmn. bn omrumde buyuk bi tabk pilav yememistim. bugun aksam yemeginde buyuk bi tabak ana yemk yaninda pilav yedim hala soktayim. yiyip yiyip pismn oluyom
Ve de emzirdiği için yemeyi kendine mübah görüyor insan,nasıl olsa sonradan veririm diyorBol bol su iç bariEmzirince genelde öyle oluyor iştah çok açılıyor
Bol bol su iç bariEmzirince genelde öyle oluyor iştah çok açılıyor
Ama veremiyorsun o kadar çabuk o yüzden dikkat etmek lazımVe de emzirdiği için yemeyi kendine mübah görüyor insan,nasıl olsa sonradan veririm diyor
Ben varım da ,hem uykum geldi,hem yorgunum,yazmaya gücüm yokyorucu bir gün geçirdimyoksa seninle sohbeti çok özledim,iyi gecelerBen geliyorum, herkes gidiyor
Ben varım da ,hem uykum geldi,hem yorgunum,yazmaya gücüm yokyorucu bir gün geçirdimyoksa seninle sohbeti çok özledim,iyi geceler
Gelmemesini isteyen çok ama belli olmaz canım...Hevesim yok ,gelmeyecek gibiyim sanki belki birazsenden geliyomu
Gel kız ben birinci olurum sen ikinciGelmemesini isteyen çok ama belli olmaz canım...Hevesim yok ,gelmeyecek gibiyim sanki belki biraz
Tarif bulamiyom nanam Gelmeyim bu defa canim ama buralardayim hepGel kız ben birinci olurum sen ikinci
Aşk olsun istediğin tarifse karşında kurabiye canavarı varTarif bulamiyom nanam Gelmeyim bu defa canim ama buralardayim hep