Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek tarifle katılmak yasak canım
Yasak olduğunu bilmiyordum bak, çok daha iyi olmuş eşitlik açısındanTek tarifle katılmak yasak canım
İkinci tarifi ekleyince yerine geri gelecek
İlk sayfada yazılmış en az iki tarif diyeYasak olduğunu bilmiyordum bak, çok daha iyi olmuş eşitlik açısından
İki tarif ile katılmanız gerekiyorBen simdi anlamadim. sadece bir tarifle mi katilabiliriz? yoksa bir tatlı bir tuzlu tarifle mi?
Vlla bnde uzun zamndr yokum gibi. oglandan bi frsat bulamiorum ki. evi bile zar zor yetistiriorum.. ama bnde herkesi ve burdaki sohbtlerimizi cok ozledim.Ben bu aralar çok boşladım biliyorumama arka kameramın pert olmasıyla fotoğraf çekme maceramda son buldu iyi bir Fotoğraf Makinası almam girik
Nevreste beni gördüğü yerde oklavayla kovalacak @nuryolu Shirine-alish özledim yahu
bnde :))Vlla bnde uzun zamndr yokum gibi. oglandan bi frsat bulamiorum ki. evi bile zar zor yetistiriorum.. ama bnde herkesi ve burdaki sohbtlerimizi cok ozledim.
Vlla bnde uzun zamndr yokum gibi. oglandan bi frsat bulamiorum ki. evi bile zar zor yetistiriorum.. ama bnde herkesi ve burdaki sohbtlerimizi cok ozledim.
Bize kurabiye yapın demiyoruz gelin arada iki muhabbet edelimbnde :))
nevoşumBize kurabiye yapın demiyoruz gelin arada iki muhabbet edelim
Feroş'um datlumnevoşum
Hadi bakalımÇifter çifter 7 tarifimiz geldiYeni tarifleri bekliyoruz
bak ben ilgi manyağıyım çok severim sabaha kadar kur yapabiliriz aklıma harbi geldi sahi o nerelerdeFeroş'um datlum
Ben de çok güzel severimbak ben ilgi manyağıyım çok severim sabaha kadar kur yapabiliriz aklıma harbi geldi sahi o nerelerde
Kiz oanda yetisemiom kii vlla ikibsk giriom bakiom kim napio hemn kaciomBize kurabiye yapın demiyoruz gelin arada iki muhabbet edelim