NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.001 Mazikeen .!.: Benimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen Genişletmek için tıkla... Tabi ki göremiyeceksiniz
Mazikeen .!.: Benimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen Genişletmek için tıkla... Tabi ki göremiyeceksiniz
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.002 Makyajkolik13 .!.: Sen hünerini, becerini kat kat kanıtlamışsın ablacım hep güzel şeyler yapıyorsun nazar deymesin inşallah Genişletmek için tıkla... Sağol canım benim
Makyajkolik13 .!.: Sen hünerini, becerini kat kat kanıtlamışsın ablacım hep güzel şeyler yapıyorsun nazar deymesin inşallah Genişletmek için tıkla... Sağol canım benim
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.267 208 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.003 Nevreste .!.: Sağol canım benim Genişletmek için tıkla...
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.004 Makyajkolik13 .!.: Heyecan artıyor son dakika golü N Nana ten geliyor inşallah Genişletmek için tıkla... NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı
Makyajkolik13 .!.: Heyecan artıyor son dakika golü N Nana ten geliyor inşallah Genişletmek için tıkla... NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.005 Lanetli miyim neyim
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.267 208 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.006 Mazikeen .!.: Benimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen Genişletmek için tıkla... İpucu ver hele
Mazikeen .!.: Benimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen Genişletmek için tıkla... İpucu ver hele
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.007 Nevreste .!.: Mouse birden kayıp aşağıya bakarsam Genişletmek için tıkla... Mausenin tekerleğini yavaaşş yavaş ilerlet
Nevreste .!.: Mouse birden kayıp aşağıya bakarsam Genişletmek için tıkla... Mausenin tekerleğini yavaaşş yavaş ilerlet
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.008 nananais .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı Genişletmek için tıkla... nananais .!.: Lanetli miyim neyim Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama sabah sunumu çek daha sonra buraya ekle canımİçin rahat etsin Resimlerde aksilik olmasın dersen bana özelden yolla sonra kopyalarsın
nananais .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı Genişletmek için tıkla... nananais .!.: Lanetli miyim neyim Genişletmek için tıkla... Sen bilirsin ama sabah sunumu çek daha sonra buraya ekle canımİçin rahat etsin Resimlerde aksilik olmasın dersen bana özelden yolla sonra kopyalarsın
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.009 -VUSLAT- .!.: Mausenin tekerleğini yavaaşş yavaş ilerlet Genişletmek için tıkla... Yada takılsın diğerleri görünmesin
-VUSLAT- .!.: Mausenin tekerleğini yavaaşş yavaş ilerlet Genişletmek için tıkla... Yada takılsın diğerleri görünmesin
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.010 nananais .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı Genişletmek için tıkla... Bence de ekle canım, yeni resimlerle değiştirirsin yarın
nananais .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı Genişletmek için tıkla... Bence de ekle canım, yeni resimlerle değiştirirsin yarın
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.267 208 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.011 nananais .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı Genişletmek için tıkla... Sunum tabağı önemli canım, onu çekebilme şansın varsa başka bir telefondan sonra düzenlenir heralde konun ekleme yapılır sanırsam
nananais .!.: NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı Genişletmek için tıkla... Sunum tabağı önemli canım, onu çekebilme şansın varsa başka bir telefondan sonra düzenlenir heralde konun ekleme yapılır sanırsam
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.397 15.714 198 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.012 Makyajkolik13 .!.: İpucu ver hele Genişletmek için tıkla... Viirmem ya bide oy verdigim baskasina oy veriyo aldatilmis gibi hissediyom
Makyajkolik13 .!.: İpucu ver hele Genişletmek için tıkla... Viirmem ya bide oy verdigim baskasina oy veriyo aldatilmis gibi hissediyom
Makyajkolik13 ❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤ Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2016 4.806 14.267 208 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.013 Mazikeen .!.: Viirmem ya bide oy verdigim baskasina oy veriyo aldatilmis gibi hissediyom Genişletmek için tıkla... Oyy ne hazin sondur o öyle
Mazikeen .!.: Viirmem ya bide oy verdigim baskasina oy veriyo aldatilmis gibi hissediyom Genişletmek için tıkla... Oyy ne hazin sondur o öyle
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.397 15.714 198 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.014 Nevreste .!.: Tabi ki göremiyeceksiniz Genişletmek için tıkla... Yaaaa cok kotu oluyo ama bu
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.397 15.714 198 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.015 Makyajkolik13 .!.: Oyy ne hazin sondur o öyle Genişletmek için tıkla... Cok buyuk hayal kirikligi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.016 Mazikeen .!.: Yaaaa cok kotu oluyo ama bu Genişletmek için tıkla... O zaman daha adaletli oluyor
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.017 Nevreste .!.: Yada takılsın diğerleri görünmesin Genişletmek için tıkla... Aynen benim telefonda alttaki resimler hemen açılmıyor, sonradan geliyor, aynı öyle olsun
Nevreste .!.: Yada takılsın diğerleri görünmesin Genişletmek için tıkla... Aynen benim telefonda alttaki resimler hemen açılmıyor, sonradan geliyor, aynı öyle olsun
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.018 Makyajkolik13 .!.: Sunum tabağı önemli canım, onu çekebilme şansın varsa başka bir telefondan sonra düzenlenir heralde konun ekleme yapılır sanırsam Genişletmek için tıkla... Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından Nevreste .!.: Sen bilirsin ama sabah sunumu çek daha sonra buraya ekle canımİçin rahat etsin Resimlerde aksilik olmasın dersen bana özelden yolla sonra kopyalarsın Genişletmek için tıkla... O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım -VUSLAT- .!.: Bence de ekle canım, yeni resimlerle değiştirirsin yarın Genişletmek için tıkla... Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık
Makyajkolik13 .!.: Sunum tabağı önemli canım, onu çekebilme şansın varsa başka bir telefondan sonra düzenlenir heralde konun ekleme yapılır sanırsam Genişletmek için tıkla... Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından Nevreste .!.: Sen bilirsin ama sabah sunumu çek daha sonra buraya ekle canımİçin rahat etsin Resimlerde aksilik olmasın dersen bana özelden yolla sonra kopyalarsın Genişletmek için tıkla... O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım -VUSLAT- .!.: Bence de ekle canım, yeni resimlerle değiştirirsin yarın Genişletmek için tıkla... Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık
Wynonna Eskiden mazikeen di:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2015 9.397 15.714 198 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.019 nananais .!.: Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık Genişletmek için tıkla... Sunumlarimi cekemedin canim yarin nasil halledicen pekii
nananais .!.: Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık Genişletmek için tıkla... Sunumlarimi cekemedin canim yarin nasil halledicen pekii
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.857 607.409 1.098 43 Malatya 25 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.020 nananais .!.: Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık Genişletmek için tıkla... Yapım aşamaları çok net olması gerekmiyor Önemli olan sunum canımHem gündüz daha net çıkıyor iyi olur acele etmeAma konuyu açmak istiyorsan açabilirsin son sunumu yarın eklersin
nananais .!.: Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık Genişletmek için tıkla... Yapım aşamaları çok net olması gerekmiyor Önemli olan sunum canımHem gündüz daha net çıkıyor iyi olur acele etmeAma konuyu açmak istiyorsan açabilirsin son sunumu yarın eklersin