- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Tuzlu bitti tatlı yapıyorum anam bayram ediyorVar canım ben bugünden düzenleme yaptımSen yap senin tarifi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuzlu bitti tatlı yapıyorum anam bayram ediyorVar canım ben bugünden düzenleme yaptımSen yap senin tarifi bekliyorum
Ellerine sağlıkAfiyet bal şeker olsunTuzlu bitti tatlı yapıyorum anam bayram ediyor
Yarın gece oylama başlıyorSon gün
OleeyyyHeyecan başlıyorYarın gece oylama başlıyor
OleeyyyHeyecan başlıyor
Çok çekişmeli olacakBen bir sıralama yapamadım
Nana'da mı geliyor
Ben favorimi belirledim oylar eşit olursa da dostluk kazansın, yemek aşkımız artsınÇok çekişmeli olacakBen bir sıralama yapamadım
Evet tuzluyu yapmış, tatlıyı da yapacaktı yarın yayınlar heraldeNana'da mı geliyor
Benim bir kaç tane var..Hemde on bir kaç taneAynen canım dostluk kazansınBen favorimi belirledim oylar eşit olursa da dostluk kazansın, yemek aşkımız artsın
1. sırada benim Nevoş'um Anladın sen onuÇok çekişmeli olacakBen bir sıralama yapamadım
İlk gördüğüm tarife verip kurtulayım1. Sırada benim Nevoş'um Anladın sen onu
Benim bir kaç tane var..Hemde on bir kaç taneAynen canım dostluk kazansın
Son dakika golü Nana'dan bu seferEvet tuzluyu yapmış, tatlıyı da yapacaktı yarın yayınlar heralde
Maşaallah güzel olduBende katılmayı çok istedim ama bir denk getiremedimZor olacak karar vermek, diğer kategoriler gibi olmadı bu sefer çeşit bol maşallah
Budur işte Benim tarifi gör ve verİlk gördüğüm tarife verip kurtulayım
Mouse birden kayıp aşağıya bakarsamBudur işte Benim tarifi gör ve ver
1. sırada benim Nevoş'um Anladın sen onu
Maşaallah güzel olduBende katılmayı çok istedim ama bir denk getiremedim
Sütlü tatlılarda olursa böyle bereketli olur