Tabi ki göremiyeceksinizBenimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki göremiyeceksinizBenimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen
Sağol canım benimSen hünerini, becerini kat kat kanıtlamışsın ablacım hep güzel şeyler yapıyorsun nazar deymesin inşallah
Sağol canım benim
İpucu ver heleBenimde kafamda iki uc tarif var oyumu hemen kullanmam belki ama.sonuclari oy vermeden goruntuleyemezsek mecbur vericem hemen
Mausenin tekerleğini yavaaşş yavaş ilerletMouse birden kayıp aşağıya bakarsam
Nevreste ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı
Sen bilirsin ama sabah sunumu çek daha sonra buraya ekle canımİçin rahat etsinLanetli miyim neyim
Yada takılsın diğerleri görünmesinMausenin tekerleğini yavaaşş yavaş ilerlet
Bence de ekle canım, yeni resimlerle değiştirirsin yarın
Nevreste ya telefonumun kamerası bozuldu nevroş yinede çektim aşırı bulanık, şimdi ekleyip sabah tekrar sunumunu çekip eklesen mı
Viirmemİpucu ver hele
Oyy ne hazin sondur o öyleViirmem
ya bide oy verdigim baskasina oy veriyo aldatilmis gibi hissediyom
Yaaaa cok kotu oluyo ama buTabi ki göremiyeceksiniz
Cok buyuk hayal kirikligiOyy ne hazin sondur o öyle
O zaman daha adaletli oluyorYaaaa cok kotu oluyo ama bu
Aynen benim telefonda alttaki resimler hemen açılmıyor, sonradan geliyor, aynı öyle olsunYada takılsın diğerleri görünmesin
Yarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarındanSunum tabağı önemli canım, onu çekebilme şansın varsa başka bir telefondan sonra düzenlenir heralde konun ekleme yapılır sanırsam
O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırımSen bilirsin ama sabah sunumu çek daha sonra buraya ekle canımİçin rahat etsin
Resimlerde aksilik olmasın dersen bana özelden yolla sonra kopyalarsın
Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanıkBence de ekle canım, yeni resimlerle değiştirirsin yarın
Sunumlarimi cekemedin canim yarin nasil halledicen pekiiYarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından
O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım
Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık
Yapım aşamaları çok net olması gerekmiyorYarım ablamlar gelecek köye gideceğiz gitmeden hemen yaparım telefonlarından
O zaman şimdi yapayım ama yarın paylaşırım
Vuslatım yapım aşamaları maalesef öyle kalacak ama anlaşılmaz değil zaten sadece çok bulanık