Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyy cemaat-i kkTolin in oyunlarina gelmeyinnnn ,nuryoluna gelinAhahha
Allahım bu ne kadar güzel bi dua edene mi bakmalıyız ettirene mi koca bir amiiiin demeliyim
Ben gelirsem bana vercen mi gitolin bacı hadi kalk bi kurabiye tao vallaha oyumu sana vercem
Sus kız tobe deTolin gül ve beddualari
Evime ateşte yağsın mi
Komşu madalyasizken madalyasina sarilip uyuyan bizden degildirBu nasıl duaBen de birşeyler yapayım 1. olup madalyam olsun demiyorBaşkalarının madalyasına göz dikiyor
HaksizzzSen ne zaman haksız oldun
yagsin len o eksik kalmasinTolin gül ve beddualari
Evime ateşte yağsın mi
gelecem beybim sen iste yeter kiEyy cemaat-i kkTolin in oyunlarina gelmeyinnnn ,nuryoluna gelin
Bize urfa kebap yapsin bu saatteSus kız tobe de
Ama bi gece tolin le evinize geleceğiiiiiiizz bak bu olabilir
Çok haşin planlarımız var zenin hakkında
Ahahhaha komşu komşunun madalyasina muhtaçtır.Komşu madalyasizken madalyasina sarilip uyuyan bizden degildir
Haksizzz
yagsin len o eksik kalmasin
Bide çiğköftesi gözüm kaldiydi.Bize urfa kebap yapsin bu saatte
Hunharca evime girip yumurtalarimi unlarimi mi alcaksiniz yoksaIşte buna dayanamam (hulya kocyigit smileysi)Sus kız tobe de
Ama bi gece tolin le evinize geleceğiiiiiiizz bak bu olabilir
Çok haşin planlarımız var zenin hakkında
Sen yaparsan mi.Ben gelirsem bana vercen mi gi
Yek yaBize urfa kebap yapsin bu saatte
Ona karar vermedik dahaHunharca evime girip yumurtalarimi unlarimi mi alcaksiniz yoksaIşte buna dayanamam (hulya kocyigit smileysi)
Allah seni Katilmyacagim canim ,kesin ne netSen yaparsan mi.
Sen öyle yapiyon ki zaten gördükten sonra senin tarifleri
Şu smiley edasıyla katiliyom" "
Zalım seni geçen o lahmacun o çiğköfte yaptın o kadar hicmi hatrimiz yokYek ya
Soyleyin de ona gore hazırlanayım bende, yumurtalarimi almaya gelirsiniz evde yumurta olmaz falan ayıp olmasın yaneOna karar vermedik daha
Hayır ya lütfen katıl.:)Allah seni Katilmyacagim canim ,kesin ne net
Gecenin bu baktı midenize oturur arkidisler ondan seettiydim yani ben aslındaZalım seni geçen o lahmacun o çiğköfte yaptın o kadar hicmi hatrimiz yok
Biliyorum cok istiyorsun ama katilmam hiç ısrar etmeyinHayır ya lütfen katıl.:)
Allah aşkına darilirim bak nolursun katıl.:)Biliyorum cok istiyorsun ama katilmam hiç ısrar etmeyin