- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
Sosyal içerikli mesajdır
Aynen börekler olabilir
Yada dünya mutfağı
Hayat paylaşınca güzel, benimle paylaşabilirsin
Tırtıl yap gel kız
Du yaziyom canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal içerikli mesajdır
Aynen börekler olabilir
Yada dünya mutfağı
Hayat paylaşınca güzel, benimle paylaşabilirsin
Tırtıl yap gel kız
Len ne bincilsin yaaa kac tane madalyan olmus birini versen olurmusunZiyaaa
Len ne bincilsin yaaa kac tane madalyan olmus birini versen olurmusun
Evet evet biliyorum ben bu sefer unutmadım.:)Bana da ara sıcaklarda oy vermişti
Diğer yarışma sonunda etiketleme yapıp teşekkür ediyorduk,Şans bu ya ,etiket yapmadan bitti konu
Tolincim çok doğru bi yere parmak bastin duygularima tercuman oldun. nuryolu .Len ne bincilsin yaaa kac tane madalyan olmus birini versen olurmusun
Şimdi canim sen üzülme ben açıklayım büyük ihtimalle arkadaş mobildi onlar sesli harf olcak yani diyor ki bir madalya bana versen bir madalya hazala versen nolurrr. tabiri caizse ölür müsün diyor tolin arkadaşımızNe olurmuyum (anlamamazlıktan gelen üye smileysi)
Derslerim var bu sene baya yoğunlaştım hem dini dersler,hem okul derslerim var onlarla yoğruluyorum işte..Canimsin ,bende ozlemisim seniIyiyim sukur balım,nerelerdesin bakalım neler yapıyorsun
Derslerim var bu sene baya yoğunlaştım hem dini dersler,hem okul derslerim var onlarla yoğruluyorum işte..Canimsin ,bende ozlemisim seniIyiyim sukur balım,nerelerdesin bakalım neler yapıyorsun
Şimdi canim sen üzülme ben açıklayım büyük ihtimalle arkadaş mobildi onlar sesli harf olcak yani diyor ki bir madalya bana versen bir madalya hazala versen nolurrr. tabiri caizse ölür müsün diyor tolin arkadaşımız
Allah kolayliklar versin canım benimIyiler şükür, ellinden öperler balımDerslerim var bu sene baya yoğunlaştım hem dini dersler,hem okul derslerim var onlarla yoğruluyorum işte..
Sen napyorsun çocuklar nasıllar
Sağolasın nurumAllah kolayliklar versin canım benimIyiler şükür, ellinden öperler balım
Ahhahaha. ay yerim seni yaaTünele giriyorum arkadaşlarSesinizi şeedemiyorum
İnsallah site cokerde senin madalyalarindan ikisini bana ikisini hazala verir bincilTünele giriyorum arkadaşlarSesinizi şeedemiyorum
Ahahhaİnsallah site cokerde senin madalyalarindan ikisini bana ikisini hazala verir bincil
Bu nasıl duaBen de birşeyler yapayım 1. olup madalyam olsun demiyorBaşkalarının madalyasına göz dikiyorİnsallah site cokerde senin madalyalarindan ikisini bana ikisini hazala verir bincil
AhhahahahahBu nasıl duaBen de birşeyler yapayım 1. olup madalyam olsun demiyorBaşkalarının madalyasına göz dikiyor
Haksız mıyımAhhahahahah
Hatun vurdu gol oldu
Sen ne zaman haksız oldunHaksız mıyım
Tolin gül ve beddualariİnsallah site cokerde senin madalyalarindan ikisini bana ikisini hazala verir bincil