- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Kurabiyelerinin methini duydum ,tekrar yapar mısın bizler için,görmeyenler görsün ,değil mi NevresteBenim katilacagimi duyan herkes katildi ne kiskancsiniz ayip beaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurabiyelerinin methini duydum ,tekrar yapar mısın bizler için,görmeyenler görsün ,değil mi NevresteBenim katilacagimi duyan herkes katildi ne kiskancsiniz ayip beaaaa
Sen mi katılacaksınCanını seven kaçsın kendini kurtarsınBenim katilacagimi duyan herkes katildi ne kiskancsiniz ayip beaaaa
İsterseniz eskiden yaptığı kurabiyeleri gösterebilirimKurabiyelerinin methini duydum ,tekrar yapar mısın bizler için,görmeyenler görsün ,değil mi Nevreste
Sen kurabiye istiyorsun diye kurabiye kategorisi yaptıkKatılmazsan olmazTabi canım sen 1. olursunİlk tarifinden belli olduBu yarışmanın birincisi ben olacağım görceksiniz siz hahaha
Benim bahsettiğim de oydu zaten.Hep bahsediyorsun ama bir türlü gösteremedin,merak ettim göster göster gösterİsterseniz eskiden yaptığı kurabiyeleri gösterebilirim
Bak bak bak dalga geçiyor benimle gelirsem orayaaaaSen kurabiye istiyorsun diye kurabiye kategorisi yaptıkKatılmazsan olmazTabi canım sen 1. olursunİlk tarifinden belli oldu
Sana kıyamamBenim bahsettiğim de oydu zaten.Hep bahsediyorsun ama bir türlü gösteremedin,merak ettim göster göster göster
Hiç de bileBen dalga geçmiyorum gayet ciddiyimTarifin 1. olmayabilir ama gayet güzeldiBak bak bak dalga geçiyor benimle gelirsem orayaaaa
Tarif bulamadım Aslında bir tane buldum çokta güzel ama bilemedim
Hem ben kurabiyeye oy vermeyecektim yanlışlıkla oldu
Ne olur kıy bana,gardımı aldım ,lap topu sağlam bir yere koydum,kas gevşetici aldım bekliyorumSana kıyamam
Sen bayağı kötü birşey söyledin gibi geldiNe olur kıy bana,gardımı aldım ,lap topu sağlam bir yere koydum,kas gevşetici aldım bekliyorum
Sen de kötü olmuş gibi söyledin kurabiyeleri,bana bir şey yaparsa suçlu sensin
İyi olduğunu kim söylediSen de kötü olmuş gibi söyledin kurabiyeleri,bana bir şey yaparsa suçlu sensin
Nerden bilecek ki gösterdiğiniOlmaz tolin beni öldürür
Aynen yaa bende çok merak ediyorumKorkusundan kaçtı tolin ,özelden bari göster ya,çok merak ettim
Şoka girer veya bayılırsın falan ortaya çıkarNerden bilecek ki gösterdiğini
Bana da ara sıcaklarda oy vermiştiNevoooooş ablaaa kazen abi konumu beğenmiş