tatlı tavsiyelerinize ihtiyacı var

evet ama içten bir his var ya tanıyorsun onu hani bu tavır olamaz diyorsun, o his varsa devam etmeli insan o çok farklı bişey inanın.
elbette herkese bu şekilde davranın demiyorum ama içten bir his ve inanç çokcada sevginiz varsa devam edin diyorum ben. :)
inşAllah yaa, hepimizin güzel haberlerini okuyalım bir derdim var değil bir müjdem var olsa keşke :)

Aynenn yaa hatta sonuna kadar tatlı tarifini bu konuya nasıl bağlayacak acaba diye okudum

bende zıpladım hemen hakketten tatlı pratik bi tarif isteniyo sandım.. :)

ya biri versin şu tarifi rahatlayalım hadi lütfen :)
evet öyle yazmışım sonradan fark ettim ama canımı çektirdiniz yahuu

devlet dairesinde çalışıyorsa oraya gitsin.olmaz mı?işi varmış gibi..hatta onu bulsun önce ona sorsun. :)

devlet dairesinde çalışıyorsa oraya gitsin.olmaz mı?işi varmış gibi..hatta onu bulsun önce ona sorsun. :)

ya keşke herkesin gidebileceği bir yer olsaydı işi olmayanın yada sadece müşavirlerin falan girebildiği bir devlet kurumu.. isim vermek istemiyorum :)
konu kapandı zaten ama çok böyle tavsiye aldık o nedenle yazmak istedim. sağolasınız tabii ki.

Benceeeeeeeeeeeeeeeeeee hiç uğraşmasın sonuçta çocuk değiller ortak arkadaşları varsa aynı ortamda buluşma ayarlasınlar ve orda görsün kızı :) sonrası kısmet bebeişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…