tatlı tavsiyelerinize ihtiyacı var

ay Allah'ım ukalalığa gel...anladım görünce nedir yaaa
aman iyiki olmamış boşversin arkadaşın...

ay Allah'ım ukalalığa gel...anladım görünce nedir yaaa
aman iyiki olmamış boşversin arkadaşın...

aynen o tavra ben bile sinir oldum.
arkadaşım çom afallamış söylediğine göre bi kaç dakika dizleri titremiş tamam anlamıştır afalladığını bişey diyemem de gerçekten çok ukala hiç böyle biri değildi eskiden.
insan sevildiğini bildi mi neden şımarır anlamam zaten.

Valla bence pusuya yatsin. Hatta mumkunse 2 kisi yapsinlar bu isi.

Tek basina yapacaksa, kurumun kapisini goren bir yere sinsin. Etrafta agaclik , bina kosesi vs varsa. Sonra birden ortaya ciksin. Bu islemi mesai cikisi yapabilir. Ya da sabah sabah mesai gelisinde otoparka sinebilir, oglen yemeginden donerken mesela bizim kiz da binaya giriyormus havasi yapar, devlet dairesinde isi varmis gibi.

2 kisilik pusu bence daha rahat olur :) Cocugun tanimadigi bir arkadasi, kapiyi gorecek sekilde konumlanir, mesela kapida/otoparkta sigara icer, elemani gorunce isareti cakar :)

Baska bir alternatif, ogle yemegine kurum yemekhanesine gitmiyorsa disari gider :) 2 numara, herifi takip edip nereye gittiklerini bulur, kiza soyler. Bizimki de oraya kahve icmeye/almaya damlar :)

Valla bence pusuya yatsin. Hatta mumkunse 2 kisi yapsinlar bu isi.

Tek basina yapacaksa, kurumun kapisini goren bir yere sinsin. Etrafta agaclik , bina kosesi vs varsa. Sonra birden ortaya ciksin. Bu islemi mesai cikisi yapabilir. Ya da sabah sabah mesai gelisinde otoparka sinebilir, oglen yemeginden donerken mesela bizim kiz da binaya giriyormus havasi yapar, devlet dairesinde isi varmis gibi.

2 kisilik pusu bence daha rahat olur :) Cocugun tanimadigi bir arkadasi, kapiyi gorecek sekilde konumlanir, mesela kapida/otoparkta sigara icer, elemani gorunce isareti cakar :)

işlemi başarıyla tamamladı kendisi ama tamamlamayaydı iyiydi diyoruz şuan canım yazdım son olanları ..
ukala dümbeleği çıktı karşı taraf biraz :)

işlemi başarıyla tamamladı kendisi ama tamamlamayaydı iyiydi diyoruz şuan canım yazdım son olanları ..
ukala dümbeleği çıktı karşı taraf biraz :)

Aaaaaaaaaaaa kacirmisim :)

Yukarda ukala vs yazilan bir herif var, ayni kisi mi, ben baskasi sandiydim :)

Ne igrenc bir herif be,kiz keske mide falan demeseymis.

Aaaaaaaaaaaa kacirmisim :)

Yukarda ukala vs yazilan bir herif var, ayni kisi mi, ben baskasi sandiydim :)

Ne igrenc bir herif be,kiz keske mide falan demeseymis.

öyle hissettim dedi öyle de güzel anlatıyorki 'kalbim göbeğimde attı ' ' böyle karnıma yumruk attılar gibi oldu' vs diye anlattı bize de.
çocuğada yazmış tüm içtenliğiyle ama ' anladım görünce ' diye cevap. tabii şok olduk hepimiz.
yapacak bişey yok ben biraz tahmin ediyordum aslında dediği gibi hemen çocuğun özlediğini anlamayacağını falan ama bu kadarını beklemiyordum.

öyle hissettim dedi öyle de güzel anlatıyorki 'kalbim göbeğimde attı ' ' böyle karnıma yumruk attılar gibi oldu' vs diye anlattı bize de.
çocuğada yazmış tüm içtenliğiyle ama ' anladım görünce ' diye cevap. tabii şok olduk hepimiz.
yapacak bişey yok ben biraz tahmin ediyordum aslında dediği gibi hemen çocuğun özlediğini anlamayacağını falan ama bu kadarını beklemiyordum.
işteee erkekler böyle ya
ne hissetsen de söylemeyeceksin
söyledin mi hemen havaya giriyorlar

Sanki karşılaş-miş gibi yapıp,hiiiç mesaj atmayıp cool bir tavır sergilesey -miş !! Çocuğun hamle yapmasını bekleyebilirmiş..Ama dayanamayıp küçük kızlar gibi ona olan hayranlığını açık açık yazınca adamı poposu kalk-mış ...

Sanki karşılaş-miş gibi yapıp,hiiiç mesaj atmayıp cool bir tavır sergilesey -miş !! Çocuğun hamle yapmasını bekleyebilirmiş..Ama dayanamayıp küçük kızlar gibi ona olan hayranlığını açık açık yazınca adamı poposu kalk-mış ...

öyle olmuş arkadaşım aynen, napalım olacağı var-mış :)
bize de teselliler düşüyor artık.
hepiniz çok sağolun.

Iliski bittiyse ya erkek kizin pesinde kosmali, ya da kimse kimsenin pesinde kosmamali. Yani bir kizin en ufak adim atmasi bile zarar. Bu net bir dogrudur istisnasi yok

Iliski bittiyse ya erkek kizin pesinde kosmali, ya da kimse kimsenin pesinde kosmamali. Yani bir kizin en ufak adim atmasi bile zarar. Bu net bir dogrudur istisnasi yok

ay deme öylee sen benim konularımı okudun mu hiiç :D:D
50 küsur sayfalarca yazdım koştum valla işte evlilik hazırlığı falan şuanda ay Allah bozmasın :)
şaka bir yana yüz buldun mu ve seviyorsan inanıyorsan koşacalsın ben ona inanmıyorum ama bu durumda söylediğinize katılıyorum.
azcık taktik gerekiyordu pat pat değil de bi şekilde daha iyisi olabilirdi ama olmamış. bu cumartesi bir kızlar gecesinde çözeriz diye umuyorum şimdilikk

Pasta-kek tavsiyesi istiyorsun sandım nasıl hevesli hevesli girdim topiğe, şahane bir tarifim var diyerek :)

ya evet bende bir arkadaş uyarınca öyle başlık attığımı fark ettim valla :)
ama bence sen söyle o tavsiyeye hepimizin ihtiyacı varrr :D

Merhaba,

Çok harika bir planla çocuğun aklında hiç bir soru işareti kalmadan karşılaşmayı başardı arkadaşım :)
Ama konuşma şu şekildeymiş;

aaaa nasılsın? (çocuk)
iyiyim sen?
iyiyim nereye?
babamı bekliyorum ( babasının eski iş yeri önünde )
ha anladım görüşürüz
görüşürüz

bu... çocuk gülümsemiş falan bizim ki diyorki taş kesildim onu ilk gördüm arkamı döndüm ağzım yarı açık kaldı sonra döndüm güldüm tabii ama..

ve ardından mesaj atmış ' karnıma yumruk atmışlar gibi hissettim diye' arkadaşım atmış. çocukta ukala bir tavırla ' anladım görünce' yazmış. sinir olduk cevaba arkadaşım da iyi aferin. yazdı..

tavrına hala sinir olmakta kendisi :) ama bu defter burada kapandı bence, hiç öyle görünce özlemeler falan olmadı kısmet :KK43:

Ben deminki mesajimi bunu okumadan yazmistim. Hic sasirmadim sonuca. Erkegin pesinden kosmaz seven erkek kosar kosmuyosa sevmiyodur zorlasan da sevmez zaten. Kadin naiftir kendiyle ilgileneni sever erkek o formda yaratilmadi, ugrasmayin bu islerle tatli kizlar

ay deme öylee sen benim konularımı okudun mu hiiç :D:D
50 küsur sayfalarca yazdım koştum valla işte evlilik hazırlığı falan şuanda ay Allah bozmasın :)
şaka bir yana yüz buldun mu ve seviyorsan inanıyorsan koşacalsın ben ona inanmıyorum ama bu durumda söylediğinize katılıyorum.
azcık taktik gerekiyordu pat pat değil de bi şekilde daha iyisi olabilirdi ama olmamış. bu cumartesi bir kızlar gecesinde çözeriz diye umuyorum şimdilikk
Senin konularini okumadim durumunu hic bilmiyorum o yuzden senin durumunu yorumlayamayacagim ama bir degil bin kizlar gecesi yapsaniz o cocuk o kiza tutkuyla baglanmaz. Belki vakit gecirmek icin donebilir, sonra baska birini sever yine kacar. Asude dediydi dersin

Senin konularini okumadim durumunu hic bilmiyorum o yuzden senin durumunu yorumlayamayacagim ama bir degil bin kizlar gecesi yapsaniz o cocuk o kiza tutkuyla baglanmaz. Belki vakit gecirmek icin donebilir, sonra baska birini sever yine kacar. Asude dediydi dersin

ben arkadaşımı teselli için dedim kızlar gecesini arkadaşım.
ben bu konularda biraz fazla açık oldum hep kaybetmedim mi?
şehrimi değiştirdim bişeylere dayanamayıp. ama sonra işler değişti tabii. benim konum biraz uzundu bir gün uyku tutmaz ne yapsam diye düşünürsen arşivden bul çıkar bence, yap yada yapma diyin başlıklı konu ile başlıyor olaylar.
senin dediğine yanlış demedim bazı durumlar da çok doğru bazı durumlarda ise o kadar katı olmak biraz gereksiz.
çok sağol fikrin için tabii ki :D

şehrimi değiştirdim bişeylere dayanamayıp. ama sonra işler değişti tabii. benim konum biraz uzundu bir gün uyku tutmaz ne yapsam diye düşünürsen arşivden bul çıkar bence, yap yada yapma diyin başlıklı konu ile başlıyor olaylar.
senin dediğine yanlış demedim bazı durumlar da çok doğru bazı durumlarda ise o kadar katı olmak biraz gereksiz.

Bir kizlar gecesinde cozeriz deyince cocugu geri getireceginizi diyosun sandim.. Ben iddiamda iddialiyim :) arkadasina yeni bir ask, tutku dolu bir iliski diliyorum

Arkadasa demissiniz uyku tutmazsa oku diye ama ben bu konuyu okurken gordum ve merk ettim iyikide okumusum sizin o uzuntunuzu yasadim once sonrada sevncinizi..umarim cok mutlu olursunuz mustakbel esiniz boyle seven birini buldugu icin cok sansli.

Arkadasa demissiniz uyku tutmazsa oku diye ama ben bu konuyu okurken gordum ve merk ettim iyikide okumusum sizin o uzuntunuzu yasadim once sonrada sevncinizi..umarim cok mutlu olursunuz mustakbel esiniz boyle seven birini buldugu icin cok sansli.

ya canımsın ben böyle şeyleri görünce modum yükseliyor gerçekten..
çok zordu ne zorluklarını unutucam ne güzelliklerini inan, o yüzden ben biraz ' seviyorsan git konuş bence' ci oldum böyle.
sizde umarım çok çok mutlu olursunuz çok sağolun hem okumanız hem yorumunuz için :D

ya canımsın ben böyle şeyleri görünce modum yükseliyor gerçekten..
çok zordu ne zorluklarını unutucam ne güzelliklerini inan, o yüzden ben biraz ' seviyorsan git konuş bence' ci oldum böyle.
sizde umarım çok çok mutlu olursunuz çok sağolun hem okumanız hem yorumunuz için :D
Ama yap yada yapma yi okurkenyok olmaz bu cocuk sevmiyo felan dedm gercekten mutsuz son bekliyodm haklisn aslnda kaybedecek bisey yok bende askta son zerresne kadar savas verilmesini dusunenlerdenm iyiki yapmissinz. burdan evlilik bebek haberlerinizide okuycam insallah sevgiyle kalin.

Back