Canlarım,
Size böyle hitap edesim geliyor çünkü hayatımın en zor en karmaşık anılarını buraya yazdım.
Merak edenler için herşey hala yolunda :)
hazırlıklar yapıyoruz gidip geliyoruz vs..
Sorunum yok pek derdim yok en azından koca bir çok şükür diyorum :)
Ama klasik hesap açmak istemeyen ve ' ya sen bi yazıver nolur' diyen arkadaş sorunum var benim de.
Ah bu üşengeç arkadaşlar..
Kızlar sizden tatlı tavsiyeler istiyoruz ben verdim , anladım dinledim ama ne kadar çok fikir o kadar da iyi diye düşünmedim değil.
...
Şimdi, bu bizim kız bir çocuğa tutkun, daha doğrusu çocuk eski sevgilisi bunun. Ayrıldılar vs.. Öyle kötü, hoş olmayan sözler falan olmadan.. Arkadaşım şu dönem biraz fazla kendine bakmaya başladı, gerçekten Allah var çok bakımlı çok iyi görünüyor şuan eskiye nazaran. ve kadınsal bir istek olarak o çocuğa şööyle bir uzaktan -yerseniz- tesadüfen :) görünmek istiyor. En mantıklısı iş çıkış saatlerinde onun iş yerinin çevresinde karşılaşmak(!) olabileceğini düşündük. İnstagram vs de düşündü ama kullanmıyor. Whatsapp fotoğrafına da çocuk bakıyor mu bilinmez.. Birde aynen sözlerini aktarıyorum ' onu görüp bir anda karnıma yumruk yemiş gibi hissetme hissini özledim ' diyor..
Ama iş yeri plaza falan değil bir devlet dairesi gerçi bulunduğu konum açısından işlek ama gidip kapının önünde de dikilemez tabii ki. Çay falan içsin bi yerlerde derseniz görmeme ihtimali var.. Göz hastahanesi var yakınlarında ama yine kaçırabilir. Ne yapmalı beklerken mesela orada işi varmış gibi ve gerçekten tesadüfmüş gibi görünmesi lazımmış :)
Anlatabildim mi bilmiyorum kendi konularımda döktürüyorum olayı yaşadığım için ama bunu böyle anlattım kusuruma bakmayın sorular sorabilirsiniz açıklamaya çalışırım.
Bu arada bir bayan var o söylemeden eklemek isterim ki, arkadaşım 27 çocuk 29 yaşında :))
Ama aşk yaşa başa bakıyor mu? Asla..
Şimdiden teşekkür ettik