ya o tesadüfen görsün istiyor o hissi yaşatmak bide ne kadar hazırlıklı olsa da yaşamak istiyor o nedenle :)Bunlara hiç gerek yokki direkt şuan bir iş için buralardayım müsaitsen senide göriyim dese çok mu cnbc-e dizileri gibi olur acaba ...
Ya isim vermeyim canım ama keşke öyle olsa herkesin işinin düşeceği bir yer değil malesefDevlet Dairesi nasıl bir daire? Yani oraya bir işini düşürsün veya iş icat etsin kendine? Olmaz mı?
Mesela tapu-kadasto ise "dedemin tarlası var mı, bakmak istiyorum" falan diye birşeyler uydursa?
whatsappten yazsin ozaman kesin gorur resminisaka bi yana da valla benimde aklima bise gelmedi. tam is cikisi o arabasina giderken ordan gecsin .yani uzaktan gozetlesin o arabasina giderken hemen oda oraya yaklassin ozaman kesin gorur
Konuyla alakasız ama başlığı okuyunca tatlı tarifi istiyorsunuz sandım
Sanırım benim canım tatlı istiyor
Valla tatlım arkadaşlarından ortak olan varsa onları facebooktan takip etsin bence mekan check -in filan olursa oraya gitsin
çok uğraştırıcı yaaa
bir şey söylym mi o böyle uğraştıkça gözünde büyür çocuk
Denesin o zaman..yakında nasıl mekanlar var acaba bir gazete alıp cafede oturabilir denk gelince de arkadaşımla buluşacaktık biraz erken gelmişim cafede bekledim vs diyebilir.. Arkadaşıyla ilgili isim de versin ki yesin sizin adınızı söylesin mesela..Aslında büyüdü o konusu arkadaş grubumuzca inan ayrı bir dert...
Ama görsün görünce özlediğini anlayacak gerçekten bana güvenin kesin görünce mesaj atacak diyor. bence.. bencesi bende kalsın ama şunu yapmadan durmayacak tanıyorum kendisini.
O nedenle en az çaylaklıkla yapmasını istediğimden fikir bulurum belki diye yazdım.
Denesin o zaman..yakında nasıl mekanlar var acaba bir gazete alıp cafede oturabilir denk gelince de arkadaşımla buluşacaktık biraz erken gelmişim cafede bekledim vs diyebilir.. Arkadaşıyla ilgili isim de versin ki yesin sizin adınızı söylesin mesela..
ay başka arkadaşı yok mu ki yanında gitse tamam siz iştesiniz de yanına birisini bulsun bence o zaman süper olacak galiba..Şöyle söyleyim iş yeri en merkezi yerde cafeler vs herşey bi arka sokağında yani iş yerinin önü yol karşıya geçip bi sokaktan geçiyorsun o cadde Taksim gibi bi yer..
Tam o işten çıktığı anda o sokaktan geliyor gibi görünmesi gerek yanii :)
Anca gizli gizli bakacak tam çıktığı an yürümeye başlayacak .. Aslında benim mesai saatlerime uysa yardımcı olucam vallahi ama değil o nedenle yalnız olması gerekiyor. rezil olmakla vezir olması arasında çok ince bir çizgi var
ay başka arkadaşı yok mu ki yanında gitse tamam siz iştesiniz de yanına birisini bulsun bence o zaman süper olacak galiba..
Ayy hiç fark etmedim inan hakkaten öyle olmuş :) Elimde olsa yapıverip koysam şuraya yeseniz :)
Merhaba,
Çok harika bir planla çocuğun aklında hiç bir soru işareti kalmadan karşılaşmayı başardı arkadaşım :)
Ama konuşma şu şekildeymiş;
aaaa nasılsın? (çocuk)
iyiyim sen?
iyiyim nereye?
babamı bekliyorum ( babasının eski iş yeri önünde )
ha anladım görüşürüz
görüşürüz
bu... çocuk gülümsemiş falan bizim ki diyorki taş kesildim onu ilk gördüm arkamı döndüm ağzım yarı açık kaldı sonra döndüm güldüm tabii ama..
ve ardından mesaj atmış ' karnıma yumruk atmışlar gibi hissettim diye' arkadaşım atmış. çocukta ukala bir tavırla ' anladım görünce' yazmış. sinir olduk cevaba arkadaşım da iyi aferin. yazdı..
tavrına hala sinir olmakta kendisi :) ama bu defter burada kapandı bence, hiç öyle görünce özlemeler falan olmadı kısmet
biraz uğraşıyoruz kendisiyle ama olsun.. iyi oldu görünce hemen döner mesajlaşmaya başlarlar falan sanıyordu hayal kırıklığı var ama iyileştireceğiz çok sağolasınBende son mesaji okumadan cevap yazdim.cevap yazdigima bile pisman oldum o adam icin o derece.keske arkadasin da oyle bi mesaj atmasaymis.neyse kapanmis gitmistir artik onun icinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?