tatlı tavsiyelerinize ihtiyacı var

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
Canlarım,
Size böyle hitap edesim geliyor çünkü hayatımın en zor en karmaşık anılarını buraya yazdım.
Merak edenler için herşey hala yolunda :)
hazırlıklar yapıyoruz gidip geliyoruz vs..
Sorunum yok pek derdim yok en azından koca bir çok şükür diyorum :)
Ama klasik hesap açmak istemeyen ve ' ya sen bi yazıver nolur' diyen arkadaş sorunum var benim de.
Ah bu üşengeç arkadaşlar..
Kızlar sizden tatlı tavsiyeler istiyoruz ben verdim , anladım dinledim ama ne kadar çok fikir o kadar da iyi diye düşünmedim değil.
...
Şimdi, bu bizim kız bir çocuğa tutkun, daha doğrusu çocuk eski sevgilisi bunun. Ayrıldılar vs.. Öyle kötü, hoş olmayan sözler falan olmadan.. Arkadaşım şu dönem biraz fazla kendine bakmaya başladı, gerçekten Allah var çok bakımlı çok iyi görünüyor şuan eskiye nazaran. ve kadınsal bir istek olarak o çocuğa şööyle bir uzaktan -yerseniz- tesadüfen :) görünmek istiyor. En mantıklısı iş çıkış saatlerinde onun iş yerinin çevresinde karşılaşmak(!) olabileceğini düşündük. İnstagram vs de düşündü ama kullanmıyor. Whatsapp fotoğrafına da çocuk bakıyor mu bilinmez.. Birde aynen sözlerini aktarıyorum ' onu görüp bir anda karnıma yumruk yemiş gibi hissetme hissini özledim ' diyor..
Ama iş yeri plaza falan değil bir devlet dairesi gerçi bulunduğu konum açısından işlek ama gidip kapının önünde de dikilemez tabii ki. Çay falan içsin bi yerlerde derseniz görmeme ihtimali var.. Göz hastahanesi var yakınlarında ama yine kaçırabilir. Ne yapmalı beklerken mesela orada işi varmış gibi ve gerçekten tesadüfmüş gibi görünmesi lazımmış :)

Anlatabildim mi bilmiyorum kendi konularımda döktürüyorum olayı yaşadığım için ama bunu böyle anlattım kusuruma bakmayın sorular sorabilirsiniz açıklamaya çalışırım.
Bu arada bir bayan var o söylemeden eklemek isterim ki, arkadaşım 27 çocuk 29 yaşında :))
Ama aşk yaşa başa bakıyor mu? Asla..
Şimdiden teşekkür ettik

Bunlara hiç gerek yokki direkt şuan bir iş için buralardayım müsaitsen senide göriyim dese çok mu cnbc-e dizileri gibi olur acaba ...

whatsappten yazsin ozaman kesin gorur resmini saka bi yana da valla benimde aklima bise gelmedi. tam is cikisi o arabasina giderken ordan gecsin .yani uzaktan gozetlesin o arabasina giderken hemen oda oraya yaklassin ozaman kesin gorur

Bunlara hiç gerek yokki direkt şuan bir iş için buralardayım müsaitsen senide göriyim dese çok mu cnbc-e dizileri gibi olur acaba ...
ya o tesadüfen görsün istiyor o hissi yaşatmak bide ne kadar hazırlıklı olsa da yaşamak istiyor o nedenle :)

Devlet Dairesi nasıl bir daire? Yani oraya bir işini düşürsün veya iş icat etsin kendine? Olmaz mı?
Mesela tapu-kadasto ise "dedemin tarlası var mı, bakmak istiyorum" falan diye birşeyler uydursa?
Ya isim vermeyim canım ama keşke öyle olsa herkesin işinin düşeceği bir yer değil malesef

whatsappten yazsin ozaman kesin gorur resmini saka bi yana da valla benimde aklima bise gelmedi. tam is cikisi o arabasina giderken ordan gecsin .yani uzaktan gozetlesin o arabasina giderken hemen oda oraya yaklassin ozaman kesin gorur

Aynısını ben dedim ama zor işte uzaktan izlerken birileri bakar eder, garip durur diyor ki durur o konumda ama en kötü bunu yapacak artık :)

Valla tatlım arkadaşlarından ortak olan varsa onları facebooktan takip etsin bence mekan check -in filan olursa oraya gitsin
çok uğraştırıcı yaaa
bir şey söylym mi o böyle uğraştıkça gözünde büyür çocuk

Aslında büyüdü o konusu arkadaş grubumuzca inan ayrı bir dert...
Ama görsün görünce özlediğini anlayacak gerçekten bana güvenin kesin görünce mesaj atacak diyor. bence.. bencesi bende kalsın ama şunu yapmadan durmayacak tanıyorum kendisini.
O nedenle en az çaylaklıkla yapmasını istediğimden fikir bulurum belki diye yazdım.

Denesin o zaman..yakında nasıl mekanlar var acaba bir gazete alıp cafede oturabilir denk gelince de arkadaşımla buluşacaktık biraz erken gelmişim cafede bekledim vs diyebilir.. Arkadaşıyla ilgili isim de versin ki yesin sizin adınızı söylesin mesela..

Şöyle söyleyim iş yeri en merkezi yerde cafeler vs herşey bi arka sokağında yani iş yerinin önü yol karşıya geçip bi sokaktan geçiyorsun o cadde Taksim gibi bi yer..
Tam o işten çıktığı anda o sokaktan geliyor gibi görünmesi gerek yanii :)
Anca gizli gizli bakacak tam çıktığı an yürümeye başlayacak .. Aslında benim mesai saatlerime uysa yardımcı olucam vallahi ama değil o nedenle yalnız olması gerekiyor. rezil olmakla vezir olması arasında çok ince bir çizgi var

ay başka arkadaşı yok mu ki yanında gitse tamam siz iştesiniz de yanına birisini bulsun bence o zaman süper olacak galiba..

ay başka arkadaşı yok mu ki yanında gitse tamam siz iştesiniz de yanına birisini bulsun bence o zaman süper olacak galiba..

hepimiz çalışıyoruz ya memurların mesaisi 5.30 da bitiyor bizim 6 birde İstanbul gibi bir yer olduğundan ulaşım vs sorun olduramıyoruz maalesef.
Ay bu kız bana izin aldıracak ya kıyamıyorum da

Ayy hiç fark etmedim inan hakkaten öyle olmuş :) Elimde olsa yapıverip koysam şuraya yeseniz :)

Düşünmeniz yeter :)

Arkadaşınız için fazla bir tavsiyem yok ama çocuk check-in yapıyorsa bir şekilde gittiği yeri öğrensin bi süre sonra arkadaşınız da gitsin o mekana. Devlet dairesi işi düşebileceği bir yerse bir bahane uydursun, oraya gitsin. Aklıma da başka bir şey gelmiyor maalesef

Merhaba,

Çok harika bir planla çocuğun aklında hiç bir soru işareti kalmadan karşılaşmayı başardı arkadaşım :)
Ama konuşma şu şekildeymiş;

aaaa nasılsın? (çocuk)
iyiyim sen?
iyiyim nereye?
babamı bekliyorum ( babasının eski iş yeri önünde )
ha anladım görüşürüz
görüşürüz

bu... çocuk gülümsemiş falan bizim ki diyorki taş kesildim onu ilk gördüm arkamı döndüm ağzım yarı açık kaldı sonra döndüm güldüm tabii ama..

ve ardından mesaj atmış ' karnıma yumruk atmışlar gibi hissettim diye' arkadaşım atmış. çocukta ukala bir tavırla ' anladım görünce' yazmış. sinir olduk cevaba arkadaşım da iyi aferin. yazdı..

tavrına hala sinir olmakta kendisi :) ama bu defter burada kapandı bence, hiç öyle görünce özlemeler falan olmadı kısmet

Ava gidenin avlanmasına üzüldüm. Keşke "Seni gördüğüm iyi oldu." diye karmaşık sinyalli bir şey yollasaydı, ukalalığını çekmezdi en azından. Hem kıvırması da kolay olurdu, gelecek cevaba göre. Neyse olmuşla, ölmüşe çare yok. O kadar etkilendiğini belli edince, kendinden bilmiş. (bunun doğruluğunu kabul etmek zor tabi beklentili taraf olarak): defterin kapanıp kapanmadığını da zaman gösterir, gördü sonuçta eski halinden iyi bir halde buradan sonrası gerçekten kısmet. - olumlu tarafının ağır basmasını dilediğim kısmet -

Bende son mesaji okumadan cevap yazdim.cevap yazdigima bile pisman oldum o adam icin o derece.keske arkadasin da oyle bi mesaj atmasaymis.neyse kapanmis gitmistir artik onun icinde.

Son düzenleme:
Bende son mesaji okumadan cevap yazdim.cevap yazdigima bile pisman oldum o adam icin o derece.keske arkadasin da oyle bi mesaj atmasaymis.neyse kapanmis gitmistir artik onun icinde.
biraz uğraşıyoruz kendisiyle ama olsun.. iyi oldu görünce hemen döner mesajlaşmaya başlarlar falan sanıyordu hayal kırıklığı var ama iyileştireceğiz çok sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…