- 20 Şubat 2014
- 870
- 219
adın da güzel yasminim :) maşallah
evliydin değil mi? :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adın da güzel yasminim :) maşallah
Selamlarrrrr
Düşündüm dedim benim de bir sohbet topiğim olsun
Sevinçlerimizi , hüzünlerimizi paylaşacağımız, güzel dostluklar kurup sohbet edeceğimiz güzel bir topik olması dileğiyle
Hoşgeldinizzzz
Hoşgeldin tanıyabilir miyiz seni
bende Memnun oldum tekrardan Füsuncum :)
aboriiiii utandım he şimdiii memnun oldum tanışmamız karışıklığa geldi yaaa unuttummm kusura bakma canım
Memnun oldum canım bende Füsun :) memnun oldum tanıştığıma tekrar
evliydin değil mi? :44:
burada tek olmadığımı bilmek çok mutlu ediyor benii
İyiki varsınız
Biz dün de tanışmıştık aşık
yok kiiiizzz nerdeeee keşke bir kedim bilem yok :)))
yeniyim burda acıkcası nasıl kulanıcamı da bılmıorum adım tuba bursadann
tamam işte o sırada goncaylada tanışıyorduk sayfa fıkır fıkır kanlı kaynayanla doluydu kafam dalmiş iştee aaa
yeniyim burda acıkcası nasıl kulanıcamı da bılmıorum adım tuba bursadann
aynen valla canım bende çok mutlu oluyorum sizde iyiki varsınız :))
yaş kaçtı peki
bursadan tuba memnun oldum bende önceden acmistim ama sen gibi yeni kullanıyorum. alisirsin zamanla sende
canım ya iyiki varız
21.. sende 18 din biz daha önce de tanismistik senle özelden aşık :)))
Memnun oldukkk hoş geldin tekrardan Bursa çok güzel memleket yaaaa süper hemde bursanın neresindensin?
ayyy komik olacak ama bir video geldi aklıma orada muahh diye seni öperim diyodu biri şimdi aynısını yapamadım ama yarıldım gülüyorum burada
Memnun oldukkk hoş geldin tekrardan Bursa çok güzel memleket yaaaa süper hemde bursanın neresindensin?
ayyy komik olacak ama bir video geldi aklıma orada muahh diye seni öperim diyodu biri şimdi aynısını yapamadım ama yarıldım gülüyorum burada
aydiiiiii sarılalım sıkı sıkıııı tinkivinkiler gibiiiii ahahahah
üzüldüm canım ne kadarlık evlisin neden böyle düşünüyorsun neler oldu anlat bi (eşimin beni aldatmıs oldugunu düşünüyorum ve aslında kafamda cok karısık bırılrınden bısıler duymaya ıhtıyacım var kımseye acamıorum konuyu
ayy doğru ilk göz ağrımlardansın o nasıl kelime