- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
Stilimmmmm hoşgeldinn
hOŞBULDUK CANım nasılsın
Sağol kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stilimmmmm hoşgeldinn
Sağol kuzum
Evet canımm çok dua ediyorum ki marmara bölgesine düşsün yakın olsun :) hafta sonları gidebileyim diye :)))
İnşallah şekerim.. :)) Benimki de inşallah İç anadoluya düşsün inşallah ya da Egeye :)
Çok efor sarfettim ama
Hahah yalnız değilmişim demek :) Bakışını unutmayacağım ama.. donuk donuk baktı, güldü soora.. Rezil oldumm rezill..
Allah razı olsun canım, darısı başına inşallah.. Ya bizim ev geniş zaten, nişanı da kız tarafı yapar.. Hiç uğraşamam dışarıda bi yer tutayım da olsun bitsin diye.. Belki yemeğe çıkabilirdik ama böyle daha samimi geliyor bana. Çağırmazsam arkadaşım beni vurur zaten e kambersiz düğün olmaz da yani..
Elbette öncelik ben ve ahiretliğim tabi, yanlış anlamadım şekerciğim..
Ay bi an önce olup bitse şu nişan falan.. :) Nişanlı Duygu.. :) Hep nişanlı Duygu'yuz.. Bi de evlene bilsem çok iyi olacak :)
Ahahaha sonunda dogru yolu buldun ;
Harbiii butun akrepler kan cekti
Ben gideceğim yemeğe şimdi ama destek vereyim.
Dolma resim isteriz !!! Ben göremesem de arkadaşlar istiyormuş
Görüşürüz. Hadi ben kaçtım
gerçekten d bi akrep topiği oldu burası çünkü duyguda akrep
hOŞBULDUK CANım nasılsın
Neden ama cok yakiniz
Aynen canım benimmm korksunlar bizdenn
Sağol nicom Afiyet olsunnn
ahahaha çok iyi yaaa abiii çooook iyi yaaaaaaaaaaaaa
İyiyim tatlımmm sen nasılsın :)
İyiyim tatlımmm sen nasılsın :)
kolaymı kızım o topikten çıkıcan buna girecen felan alışmışım bir yerde olmaya
O reil anı ben de unutamam
yerin dibine girdim orada bi müddet kaldım
ne güzel genişse evden iyisi can sağlığı o zaman
baştada dedim ya sana sonu hayır olsun günler çok ama çok hızlı ilerliyor bi bakmışsın 30 mart gelmiş bitmiş ve düğün hayalleri kuruyosun hazırlıklar yapıyosun
hayırlısıyla evlilikte olur sen ooo benden bayağı bi öndesin zor olan kısmı atllattı zaten duygucum artık seni kim tutar
Evet canımm çok dua ediyorum ki marmara bölgesine düşsün yakın olsun :) hafta sonları gidebileyim diye :)))
İnşallah şekerim.. :)) Benimki de inşallah İç anadoluya düşsün inşallah ya da Egeye :)
Dolmik resmi kaynatti
sanki sizin resim varda bi eksik bendim
rahmetli annenneimin bi lafı varmış annem hep söyler her rengi boyadın bi eksik fıstık yeşili kaldı
İyi canım şükür dolanıyoruz buralarda işte
Dolmik resmi kaynatti
Ne guzel laf
Beni gordun yaaa akrep kafalar siziii :90:
Ne guzel laf
Beni gordun yaaa akrep kafalar siziii :90:
ayneen günün stresini atıyom sende teestlerden sıkıldınnn galiba
heç sorma küsüm ben onaa hıııh
ayneen günün stresini atıyom sende teestlerden sıkıldınnn galiba
heç sorma küsüm ben onaa hıııh
Hepimiz akrebiz ya o anlamdaAkrep kafasıı mııı at kafasını biliyordum da bunu ilk defa duydummm
nerden gördüm