- 5 Temmuz 2013
- 3.393
- 162
Ne diyonuzz ağalar ben geldim
efelenmiş gördüm seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyonuzz ağalar ben geldim
meraba duygu hoşgeldin
oooo dolmiş gelmişşşş nerdesin kayıp kaçak dolmik
1 hafta kalmıştım sadece o sürede nasıl yaşıyorlar buradakiler diye kendmi düşünmekten alamadım Rica ederim avukat hanım
Ahaha evet.efelenmiş gördüm seni
Hosgeldin cani mmHoşbulduk canım benim.. :) Sorduğumu hatırlamıyorum valla, ismin neydi canım? Söylemiş, unutmuşsam affet
Hoşbulduk canım benim.. :) Sorduğumu hatırlamıyorum valla, ismin neydi canım? Söylemiş, unutmuşsam affet
Ahaha evet.
Hosgeldin cani mm
ooo ağlıyosun
nooldu eylül hayırdır :26:
Uni.den bi arkadasin haberini aldim daa agustosta dugunu varmis daha yeni tanisti bende hemen istorum yaaa
makinecim yoğunuz valla uğrayamıyorum
naber
Evma cok kotuyum
Hosbuldjm canim
sabah buz gibi olur öğlen acayip sıcak olur akşam yine buz gibi olur
ne giyeceğini şaşırıyorsun yahu
bi akrep asla unutmaz unutmamalı
naber neler yapıyosun
Uni.den bi arkadasin haberini aldim daa agustosta dugunu varmis daha yeni tanisti bende hemen istorum yaaa
Hoşbulduk canım benim.. :) Sorduğumu hatırlamıyorum valla, ismin neydi canım? Söylemiş, unutmuşsam affet
Evet kac yil daha bekliycez baxilari ne sansli hemen kavusuyorhe valla eylül çok doğru söyledin benide hep etkiler öyle şeyler
hemen ağıtına katılıyorum
Merhaba canım Nasılsın Ne işle meşguldun Dolmacım?
Hayırdır balım neden kötüsün
ayyy hiç sorma ben aralık ayında orada bulunmuştum da fenaydıı hep öleyse çok fena
offffff ben de kıskandım şimdi
5 yıl bitti ya 5 yıl bitti daha okul bitmedi
merhaba canım Nasılsın Ne işle meşguldun dolmacım?
Hayırdır balım neden kötüsün
Ayyy hiç sorma ben aralık ayında orada bulunmuştum da fenaydıı Hep öleyse çok fena
Bizde oyle daha bekliycaz insan sinir oluyorr
deli hafızam :) en fazla söyleyip söylemediğini hatırlayamam :d ama söylemedin.. :d
Evet kac yil daha bekliycez baxilari ne sansli hemen kavusuyor
Yukarda yazdim tatlim
bi havası oluyo böylee aaa 5 yıldır mı berabersiniz ooo günümüzde kaldı mı böyle ilişkiler yaaa fln ama
dışı seni içi beni yakar
Evet kac yil daha bekliycez baxilari ne sansli hemen kavusuyor
Yukarda yazdim tatlim