Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürükk byyyzuzu kaçar yemek paydosuna
bilmiyorum daha önce başıma gelmedi :18:onu ben değil sen bileceksinn
Ne öyle :18::18:
bimem artık
Seni de biliyoruz sen sus
ne konuda kız :26::26:
Sevdicek konusunda
bilmiyorum daha önce başıma gelmedi :18:
bimem artık
haaa ivit akşam pasta yapacağım sabırsızlanıyorum
Peki isteyecek diyelim kim söyleyecek babana annenmi:18::18:
ooo:18: nerden anladıki facende resmin varmıkii nasıl anladııı :18::18:evet ben diyemem
anooo geçen de facebookla ilgili bir konu oldu bir akrabayı silme durumları benimde sevgilimle facem vark akrabalar falan yok bende :18: babam dedi sende facenden şu kişiyi sil falan bende benim yok ki facem dedim oda çocuk mu var karşında biliyoruz olduğunu felan dedi :18::18:
evet ben diyemem
anooo geçen de facebookla ilgili bir konu oldu bir akrabayı silme durumları benimde sevgilimle facem vark akrabalar falan yok bende :18: babam dedi sende facenden şu kişiyi sil falan bende benim yok ki facem dedim oda çocuk mu var karşında biliyoruz olduğunu felan dedi :18::18:
evet ben diyemem
eylül eylülllllll
ayım
kalp yastığım
bardağım
draje şekerlerim
kurabiyelerim
altın kolyem geldiiiii kızzzzzzzzzzzzz
içine de not yazmış seni çok seviyorum tırtılım diye
eylül eylülllllll
ayım
kalp yastığım
bardağım
draje şekerlerim
kurabiyelerim
Oyyy oyyyy sewdiceğinden mii
Doğum günü felan mı kız
Yok kuzum içinden gelip hediye yollamış bana..
Geçen evimin adresini kaybetmiş annem reçel yapıp yollayacakmış sana evin adresini versene diyo..
Bende diyorum ne reçeli yahu..
Meğerse bu paketi yollamak için adres istemiş benden..
Şuan mutluluktan sarhoş gibiyim draje şekerlerimin hepsini ağzıma atıyorum hahahaha
Ben kahvaltıya kaçtım kızlar görüşürüz.. öpüldünüz..
hadi yaaa ne güzelllleylül eylülllllll
ayım
kalp yastığım
bardağım
draje şekerlerim
kurabiyelerim
ikimizin resmi var ne biliyim anaaaammmm :18::18::18::18:ooo:18: nerden anladıki facende resmin varmıkii nasıl anladııı :18::18:
sağol tatlımmmanamm anammm Eylül'ümüz topic açmış hayırlı olsun kuzum şuu facebook olayını baştan bir anlatabilir misin?