Tatlı mı tatlı bir derdim var :)

Aynen öyle valla.
Bende şuan 2 tane 12 kişilik büyük yemek takımı, 2 tane 6 kişilik yemek takımı, 2 pasta takımı, 1 kahvaltı takımı, 2-3 set sadece sunumluk birçok desenli 6 lı tabak var.
Her yerim tabak bardak ve hala gözüm onlarda.
Şimdi yeniden 12 lik alacağım bir set

Parayı babamın işyeri hesabından alacağım için mecburen bir bütçe ayırmak öğrenmek zorundayım ben açıkçası 20bin yeter falan diyordum.
Çünkü piyasayı ürünleri vs bilmiyorum.
Ama ben mutfağa çok harcamayacağım dediğiniz gibi,tek tek alırken az geliyor ama yerleştirince ne kadar boş fazla şeyler aldığımızı görebiliyoruz.
O hataya düşmekte istemiyorum sade güzel biblolu tablolu bir ev istiyorum.

Canim benim benimde mutfagim siyah beyaz dolaplarim beyaz mutfak masam siyah ocagim siyah bulasik.mak buzdolabi ise gri ve bende ahsap yaptim kavanozlarim ahsap
Baharatligim bambum un baharatligi
Altlik oluyor ya kirli kaşık altligi onuda tahta aldim
Mutfagim guzel.oldu
Benim evimde hic pembe yok.
Sadece bir tane meneksem var mutfagimda o.pembe
Ivir ziviri bende sevmem icimi daraltiyor :)))
Inanki cok fazla para vermeden bu bahsettigim markalar isini görür ki kaliteli markalar zaten hepsininde garantisi var biloyorsun bilindik.marka bunlar
Ama ufak tefek marka olmayan seylerde aldim
Kupa bardak gibi.. ne bilim kabak oyacagi gibi ne markasi olcak ki kabak oyacaginin mesela

Ama sor bakayim kullandin mi
Bende a dan zye aldim herseyi onemli olan tezgahin ustu dolu olmasin senin acindan
Bence meyve sikacagi alma mesela.kac kez icceksin meyve suyu ?
Ya da frutoz alma bas belasi bence 1 kez kullandim duruyor temizlemesi dert zaten kızartma yi kaynanada yiyorum evim les gibi kokmasın cekemem
Mesela bu gibi seyler
Blendir al
Robot alma gerek yok
Hic robota ihtiyaç duymadim blendir butun isi goruyor
Mikserimi de tefalden aldim beyaz rengi hatta bak internettten guzel

Bebegim 6 bin mutfak
Havlu nevresim cart curtlarda 2 500 bin ayır yeterde artar
Etti 8500
Ocak ve fırın i da sen mi alcan ?

Ahahahahhahahahah ohaaa nasil sığıyor bunlar..konsol var sanırım evinizde ayriyeten? ayy ayniii annemmmm bide annem bazen dozunu kacirip mesela 3 tane suzgec 4 tane acacak boyle binbir tane saklama kabi..

Bunlardan da cok varmi sizde ??

Bana göre 20 bin çok çok az.
Ama işte bana göre, kimine göre çok fazla.
Geçen bir şamdan beğendim ama ne şamdan yani va.. nun 7 bin tl.
Ben sırf bu sebeple aksesuar almadım çünkü çok seçiciyimdir tasarım ve sanat değeri taşıyan biricik şeylerden hoşlanırım, bir gün çok zengin olursam alırım dedim ve bıraktım.
Ama yatak örtüm 2 bin tl idi, nevresim pike yorgan şu bu derken oraya zaten gitti 7 bin civarı.
1 yemek takımı ve 1 çatal bıçak takımım 6 bindi.

Ki ben 4 sene önceden bahsediyorum, şuan her şeyin fiyatı iki katına çıkmış durumda.
Siz en iyisi 70 bin falan çekin, artan olursa babanıza iade edersiniz.

Ay gerçekten benim ev.
Süzgecim 5 tane falan.
Açacak da özellikle magnet olarak alıyorum gezdiğim yerlerden 8 tane vardır.
İşte mutfağa sığmıyorum ev değiştirmek istiyorum.
Salonumda sadece konsol var zaten yemek masası haricinde, o da özel ölçü yapıldı.
Onun içine de fizik kurallarıyla koyduk.
Bardaklar üstüne tepsi, tepsi üstüne yine kaseler ve kaseler üzerine tatlı tabakları şeklinde.
Sıralama bozulursa jenga gibi devrilirler.

Bebegim 6 bin mutfak
Havlu nevresim cart curtlarda 2 500 bin ayır yeterde artar
Etti 8500
Ocak ve fırın i da sen mi alcan ?
Ankastre set aldı nişanlım,bi mikro dalga fırın alıcam bir de davul dırın (aaa gereksiz birşet almayacaktım pardon :)
İçim bunalıyo benimde pembeden,süsten püsten,sade şık tablolar,biblolar vs çok hoş.
Annem mutlaka robot al diyor bana halbuki kendisinde var bir kere kullandığını görmedim,bi el blenderı bi mikser bir de ipli soğan doğrayıcı var ondan alırım yeter de artar bile.
Dediğin gibi bornozu havluyu çeliği çanak çömleği çok abartmak istemiyorum yoksa muftakta koyacak yer bulamam alan daralır.
Tencere de çok almak istemiyorum zaten okulum var ne ara yemek yapıcam o yüzden az öz kaliteli alacağım inşallah.
Fikirlerin için teşekkür ederim balım,bittikten sonra evi sana atarım olur mu :)

Ohaaaaaaa nasil az ya ben cok mu ucuza almışım ya şaşırdım siz ar yıldız dan mi aldiniz yemek takimlarini ya da ben indirimli zamanda mi evlendim .
Galiba biz fakiriz
Ya da cimri

biz evlendigimizde beyaz esya da otv indirimi vardi samsung marka 7 parca beyaz esya 9 bin tl tuttu herkes gicik olmustu bize ama o zaman indirim vardi yani ocak fırın buzdolabi dablumbaz camasir mak bulasik mak

En mantıklısı 100bin alayım bakalım.
Ne diyecek.
Babam harca harca diyor,benden günah gitti o zaman.
Şamdan falan sevmiyorum sevsem alırım ben daha çok tablo ufak biblo tarzı seviyorum.
Tv ünitesini kocaman bir kitaplık olarak dizayn ettim altı üstü sağı solu hep kitap,eşim deliriyor. :)

Rica ederim canim at at merak ettim catlarim ben valla :))))

Hayırlı ugurlu olsun
Sen annene bakma kendi de kullanmiyormus robot
O ipli sogan dograma seyinden alma ben aldim elimi kestim kan icinde kaldim suan kaldirdim onu dolaba korkumdan yuzune bile bakmıyorum
Steak bicagi ve steak tahtasini unutma
Esime oyle hazirliyorum bazen hosuna gidiyor

Estafurullah.
İşte beğeni meselesi her şey.
Yemek takımlarım jumbo ve bernardo.
Benim babam ve eşim marka takıntılıdır, her şey tek yerden olsun diye.
Siemens kullanıyorum asla tavsiye etmem kimseye.
Ama mutfakta bana düşen beyaz eşyalar sadece 6 bin civarı idi.
Buzdolabı, tv, çamaşır ve kurutmayı eşim aldı.
O da 7 bin verdi.

inaaa naaa miyorummmmm ayni annem
Ama annemde bu duzen mutfakta. Konsolda degil
Ve kac kez kavanoz falan kirdim onun mutfagi yuzunden
Mutfakta aradigimi zaten zor buluyorum ama kendisi buluyor bide en arkaya gizlemis sanki hazine.

Bide misafir gelince en güzelleri çıkardı bende bu var miydi ya bizde derdim

Burcunu merak ettim yay mi? Annem yay

Jumbo cok guzel dimi. Sade ve şık..
Peki kurutma makinesi ise yariyor mu biz almadik ondan serip serip duruyorum fıtığım var cok yoruluyorum bazen

O şamdanı görseniz, şamdana benzer bir yanı yok.
Kendisi soyut bir metal çalışma.
Ben de sizin gibi pembişler falan sevmem,
Evime gri ve mavi ve beyaz renkler hakimdir.
Mutfağım zaten siyah beyaz.
Mesela imkanınız var, kesinlikle mackenziechild ürünleri alın tezgaha ve sunuma.
Benim bütçem hiçbir şekilde yetmedi, hala da yetemez.

Yol ben akrep burcuyum, midesine düşkün mutfağı seven, misafir delisi bir akrep.
Evimde şuan saydım, 10 adet misafir masası tuzlul biberliği var.
Balayına gittiğimde bile hatıra olsun diye tuzlul biberlik takımı alacak kadar manyağım çünkü
Ama jumbolardan hiç memnun değilim, çatal bıçakları paslandı bir kere.
Saten denilen tabakta ve çatal bıçaktaki çıkmaz motif çıktı.
Çöpe giden bir para.

Ayy yok onu benimki sevmiyor
Bambu servis yapılıyor gittiğimiz yerlerde,ahşapta mı yiyecez yea diye mırın kırın ediyor hödük :)
Aklımdaki evi kurabilirsem çookkk ama çookk güzel olacak zaten 1-2 haftaya da salon mutfak ıvır zıvır hazır olur gibime geliyor.
O zaman o ipli blenderı eliyorum,bende pratik diye almak istemiştim.
Hiç kendimi kesemem zaten reglim 8 gün sürüyor çok kan kaybediyorum ahaha yaralı asker gibiyim her yanımdan kan çıkıyor o günler

Ohaa girdim baktim bir çaydanlık 110 dolar degisik seyler varmış
Annem gormesin bunlari tam onluk şeyler saka gibi pahalıymış ama baya

O dediğin markanın deseninde mutfak halım var canım.
Ama ben takımlarda o deaeni çok sevemiyorum,biz daha çok sade düz seviyoruz.
Şamdanı merak ettim fotoğrafı var mı ki

Salonu ne renk aldin merak ettim yaaaa :) cok merak ettim suanda yepyeni mis gibi . Ev nasil apartman dairesi mi yoksa mustakil falan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…