Tatlı mı tatlı bir derdim var :)

Bir mutfakta 4 senelik evlilik tecrübemden sonra kesinlikle olması gerektiğini düşündüğüm elektronikler şunlar.
Su ısıtıcı
Rondo
Çırpıcı
Tefalin rende makinesi
Tost makinesi
Actifry

Gerisi inanın gereksiz.
Benim yoğurt makinam, yumurta haşlama cihazım, buharlı pişiricim gibi ürünler karton içinde giyinme odamın en üst rafında yerini aldı.

Ohaa girdim baktim bir çaydanlık 110 dolar degisik seyler varmış
Annem gormesin bunlari tam onluk şeyler saka gibi pahalıymış ama baya
Aşırı pahalı.
Sunum seti yapmaya kalktım binlerce lira etti.
O kadar bütçe nerde...
Babam da zaten git bir salata kaşığına 500 tl ver gel demedi.
Adam ömrümde yiyeceğim tüm salatanın maliyetini hesaplar ve o maşa kadar etmeyeceğini öğrenince zaten koca bir kahkaha atardı.

gercekten saka gibi
Sahsen ben 500 sene yasasam vermem herhalde ama siz butce yetse verirsiniz galiba ,cunku herkesin meraki baska oluyor gercekten.. öncelikleri de.
Allah hepimizin gonlune gore versin.
Benim gözümde bisey kalmadi ama şöyle bisey oldu bir magaza da oymali mobilyalar gördüm benimkilerde oyle avangarde ama onlar daha bir avangarde di
Esim kiraciyiz bu büyük eve olur senin begendigin gelsin gor aynisi nerdeyse dedi pislik
Harbiden koltuklarimi seviyorum ama onlarda sahaneydi

O dediğin markanın deseninde mutfak halım var canım.
Ama ben takımlarda o deaeni çok sevemiyorum,biz daha çok sade düz seviyoruz.
Şamdanı merak ettim fotoğrafı var mı ki
Fotoğraf yok maalesef.
Vakko home daydı, abajur takımlı falan bir şey.
Hala aklımdadır.
Uzun lafın kısası, önereceğim şey elektronik ve tekstil kaliteli olsun.
Tanak çanak dekorasyon falan hep sonradan da alınabilir aynı zamanda bir miyadı olan şeyler.
Eksik görünce ya da beğendikçe tamamlarsınız.

Salonu ne renk aldin merak ettim yaaaa :) cok merak ettim suanda yepyeni mis gibi . Ev nasil apartman dairesi mi yoksa mustakil falan mi
Salonun birini gri L takım aldım canım,ev de nasıl anlatayım şöyle. Bahçeli site içinde,yanyana evler ortasında havuz var düşün. :)
Bir tek tablolar aksesuarlar gelicek bakalım,herşey hazırlansın ilk sana fotoğrafını atacağım evin :)
Evin bir köşesine de hani şu sallanan yuvarlak hamak varya ondan aldım,gittikçe sallanıp sallanıp geliyorum :)
Diğer salonumda beyaz oturma grupları var,büyük cesaret :)

Onlar çok gereksiz ama insan heves ediyor bende de olsun diye.
Ve evlenip yaşamaya başlayınca inanılmaz ayak bağı oluyor mutfakta.
Sade şeyler hep ilgimi çekti dediğim gibi az öz kaliteli olsun zaten öğrenciyim ne zaman eve gelipte yemek yapacağım, ne zaman kek çörek yapacağım,vakit bulamam ki

Ben veririm valla.
Şuan elimde birikmişim var alsam mı yoksa tatile mi gitsek diye düşünmüyor değilim.
Hayatımda birkaç şeye iyi para veririm 2 si mutfaktır.
Biri tabak çanak biri de yemek
Çok da minimal, casual yaşayan bir tipim.
Evim komple moderndir, bir tane örtü bile yoktur.
Perde fonu falan yok mesela, gayet metal ve aynalarla oluşan bir mobilyam var gri renk.
O derece sevmem süsü püsü.
Ama mutfak, gezi ve mücevher merakıma ev parası veririm.
Tabi öyle bir param olmadığı için veremiyorum

Aynı zevklere sahibiz renk ve sadelik olarak bakalım ben nasıl döşeyeceğim evimi :) hayırlısı olsun

Aynı zevklere sahibiz renk ve sadelik olarak bakalım ben nasıl döşeyeceğim evimi :) hayırlısı olsun
İçinde huzur olduktan sonra her yer güzeldir inanın.
Ki dediğiniz gibi zevklerimiz benziyor bana göre çok şık olacaktır ama biraz daha klasik seven insanlar için ‘gidip bir de buna para mı vermiş şu koltuğa bak ahşabı bile yok yere yapışık neredeyse’ diyeceklerdir.
Çok duydum o lafları çünkü ama ben böyle mutluyum.
Sadece şuanki aklım olsa ayna ve metal mobilya kullanmam temizlik açısından.
10 dk sonra bile toz oluyor çünkü.
Bir de benim yatak odasında bir duvarım komple ayna kaplandı, Allahım delirtiyor bizi.
Görüntü süper, işlev yok.
Modern tarz böyle bir şey zaten, işlevi hiç yok eşyaların.

Benim cok cok samimi bir arkadasiminda evi aynen boyle gri aynalar var falan ortu mortu hic yok komple modern perde foni falan yok koca bir tvsi var salonda

Ben de incik cancik sevmem biblo miblo manasinda.. ama avangarde ve altin sarisi hastasiyim. Benimle baya dalga gecmisti
Bu ne ya böyle saraydami yasican evdemi bi ton laf sallamıştı o zaman hevesliydim diye üzülmüştüm simdi soylese gulerim gecerim sanirim

Benim tavana ayna yaptırmak gibi bir düşüncem vardı,nasıl bir zevk bende anlamıyorum ama bana da annem saçmalama olur mu öyle şey ayıp ayıp dedi.
Bende vazgeçtim ve insanlar böyle negatif yorum yapınca ister istemez heyecanım kırılıyor bende bu yüzden bir daha kimseye danışmıyorum ne kayınvalide ne anne ne akrabalar ne görümceler,kimseye yorum yaptırmıyorum çünkü bu bizim zevkimiz içinde biz yaşıcaz,istersem bütün duvarları ayna yapar deliririm kime ne? Diye düşünüyorum.
Klasik seven insanlar derken herkesin kafasında belli bir standartta yeni gelin evi var.
Mesela vitrin almadım diye taşlarlar büyük ihtinalle ama bence dünyanın en gereksiz şeyi ve çok boş yer kaplıyor.
Ya da evin çok grimsi siyahımsı diyecekler bende onları da duvarla birlikte siyaha boyayacağım :)

Yıllar önce annemin evindeki odama perde yaptırıyorum, blackout perde siyah ve siyah kırmızı tül istedim.
Blackout da siyah yokmuş, en koyu renk griymiş.
Adam gelip takarken anneme ‘ abla en koyu bu vardı, senin kız tuhaf bir şey satanist falan herhalde ayin mi yapacak niye ışık istemiyor her şey siyah’ diye sormuş.
Tavana ayna olayı çok riskli, duvarım kaplanırken 3 kere düştü, adam gurur meselesi yaptı da 1 ayda anca başardılar.
2 metre kare büyüklüğünde parçalarla anca kapladılar.
Ağırlıktan yapıştırıcıları tutmuyor ya çok küçük parçalı ayna olmalı ya da tavan olayından vazgeçmeniz gerek.
Herhangi bir küçül deprem ya olası kötü durumda parçalanıp tepeden yıkılması da söz konusu.
Bizim de ev tek korkumuz o duvar bir gün taşımayacak, aynalar başımıza dökülecek diye ödümüz kopar.
Bende de vitrin yok, büyük bir konsol var hatta tv bile yok salonumda.
Koltuklarım, kocaman bir ayna sehpam( ki çevresine minder atıp sehna başında da zaman geçiriyoruz özellikle misafirlerle), konsol ve masa.
Bu kadar

Son düzenleme:
Canım benim ya her şey zevk meselesi.
Zevkler de hem karakter hem de hayata bakıl açısı işe belirlenir.
Kimsenin kimseden üstünlüğü olamaz ki.
Ama ben de böyle bir kınamayı arkadaşıma yaptım da haketti.
Evine bir girdim perdeler çiçekli, kırlentler çiçekli, koltuklar çiçek desenli, her yerde börtü böcül incik cıncıl, örtüler çiçekli.
Dedim ki şimdi fotosentez yapacağım bu ne ya, insan hiç mi düşünmez, şaşı bak şaşır gibi çiçek deseninde kaybolduk dedim.
Gerçekten haketmişti, gözlerim kanadı çiçekten.

Dediklerin mantıklı geldi biz bunları düşünmedik hiç,bende benimkine takılıyorum arada yaptıralım falan diyorum,gece ne görmeyi umuyosun orda merak ediyorum diyor bana :)
Satanistlikle hiiiç alakası yok pembik pembik ev döşeyeceğime modern her renge uyum sağlayan gri siyah beyaz döşerim daha iyi ama işte bütün insanlık kızlardan pembe minnoş bir ev bekliyor,öyle olmayınca da eleştiri yağmuruna tutuluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…