- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Gümbette dakika başı var minibüs sabaha kadaryalıkavakta kalırsak diğer yerlere minibüsler vardır orayada onlarla gideriz..petunya beach sanırım yalıkavakta..
evet işte eşim aynı paraua daha iyi otelde kalalım dşyor.bodrumda zaten çok büyük otel yok ets tura falan baktık.yeni yer görmek daha iyi gibi geliyor..
nekadar şanslı kızınız...alt üst uzun birşeyler almak lazım kesin...yazın başından sonuna kadar bronz voovvv....süperr
inşallah çok güzel bir tatil olur sizeeeene olur ne olmaz ince hırka alalım ozamanyeterki gezmek olsun bana..
15 dkodalarınıda çok beğendimdenize sıfır olması harikaa.bodrumun içine ulaşım nasıl kolay mı?
çok yakınmış..ulaşım kolay
inşallah çok güzel bir tatil olur sizeeee
evet anneanne ve dedeyle bodrumun altını üstüne getiriyorlar...birde bodruma giderseniz cts günleri turgutreis pazarını mutlaka görmenizi öneririm
Bodrumda sehır merkezıne yakın orda lukslukte bır otel bakabılırsınız.Boylelıkle gezebılır aksamları da bodrum merkeze ınebılırsınız.Tabı denıze 0 bır otel tercıh etmelısınız.
Gümbette dakika başı var minibüs sabaha kadar
Halk plajı var çok güzel yediğin içtiğimi ödüyosun ve çok temiz
Tekne turları falan çok oluyo akvaryum yada balıklı koydu tam hatırlamıyorum ismini orası harikaaa renkli çok Balıklar var onlarla yüzüyosun.
Bodrumda nereye gidersen git mıhakkak tekne turu yap.
o zaman tatili yarıya bölün
bir kaç gün alanyada birkaç gün bodruma gidin
Eğerki otelde durmayacağım gezip dolaşacağım diyorsanız 5 yıldızlı otele o kadar para vermek mantıksız çünkü muhtemelen sabah kahvaltıdan sonra çıkacaksınız ve birtek akşam yemeğine ve yatmaya otele gideceksiniz. Yok ben tüm günümü otelde geçiricem hiç dışarı çıkmayacağım diyorsanız da en az bi 500 TL'yi daha gözden çıkarmanız gerek güzel ve konforlu bir tatil için.
tabiki deil...bodrumda 5 yıldızlı otel çok az ve çok pahalı..alanya antalyada 4- 5 yıldızlı otel çok var..ama niyetimiz artık belirginleşti..gezicez bu sene otele bağlı kalmak stemiyoruz..o yüzden bodrumda bir otel bakçaz...İyi ama 5 yıldızlı oteller dediğiniz miktarın üstüne çıkıyor ayrıca bodrum pahalıda antalyamı ucuz ? bence sizin baktığınız oteller 5 yıldızlı değildir..
kısmetse 24-31 ağustos...sanırım bzde bodrumu tercih edicez..gezip eğlenmek istiyoruz..Bodrum tercih ederdim. Gümbet çok güzel ayı yok, eğlencesi güzel
Alanya son tercihim olurdu.
Tatil nezaman ?
sanırım öyle yapıcaz..denizinden yana çok beklentim yok..saroz körfezi kadar temizine rastlamadım..maksat yeni yer görelim birlikte gezip eğlenelim..kızlar ben bodrumu çok begenmedim akdeniz gibi değil sahili dogası fazla abartılıyo bana göre ama içinizde kalmasın hep aklınızda kalır bodrumdan yana kullanın seçeneginizi
aaa bızde:)
ben 2 senedir alanya olsun antalya olsun tatile gittim ama inanın o rakamlara hiç tatil yapamadım. Tabi gideceğiniz sezonda çok önemli..tabiki deil...bodrumda 5 yıldızlı otel çok az ve çok pahalı..alanya antalyada 4- 5 yıldızlı otel çok var..ama niyetimiz artık belirginleşti..gezicez bu sene otele bağlı kalmak stemiyoruz..o yüzden bodrumda bir otel bakçaz...
Sağol canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bizde son tatilimizi böyle yapmıştık bayramda. Marmariste çok da lüks olmayan bir otelde kaldık sabah kahvaltıdan sonra turlara katıldık akşam üzeri döndük hep otele yemekten sonrada tekrar merkeze gezmeye iniyorduk daha uyguna geldi :)bu senede gezmek istiyorum..çünkü bebek düşünüyoruz artık..ondan sonra gezmam sınırlancak..o yüzden sanırım çokta lüks otele gerek yok..buarada Allah bebeğinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
alanya antalyada önerebileceginiz otel varmı bu seneki planımız alanyada iyi bi yere gidebilmek kısmetseben 2 senedir alanya olsun antalya olsun tatile gittim ama inanın o rakamlara hiç tatil yapamadım. Tabi gideceğiniz sezonda çok önemli..
var fakat ben tesettürlüyüm hani gittiğim oteller genelde o şekilde ama inanın çok memnun kalacağınız otelleralanya antalyada önerebileceginiz otel varmı bu seneki planımız alanyada iyi bi yere gidebilmek kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?