ama sanırım tesettürsüzde giren kişiler mevcutmuşturvar fakat ben tesettürlüyüm hani gittiğim oteller genelde o şekilde ama inanın çok memnun kalacağınız oteller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sanırım tesettürsüzde giren kişiler mevcutmuşturvar fakat ben tesettürlüyüm hani gittiğim oteller genelde o şekilde ama inanın çok memnun kalacağınız oteller
tabiiki yanlış anlamayın geçeb bir arkadaşa tavsiye ettim tesettürlü buralar dedi ama oteller zaten karma neyin kafasındaydı onu anlayamadımama sanırım tesettürsüzde giren kişiler mevcutmuştur
pazar mı???en sevdiğim şey..her gittiğim yerde muhakkak giderim.bunu duyduğum harika oldu..kocam bu işe üzülcek..aileniz bodrumda mı yaşıyor??ne güzel..
teşekkür ederiz inceleyecegim tripadvisor dan da yorumlara bakarak karar vermeye çalışıyorum ama buralardanda bişiler bulurmuyum dedimtabiiki yanlış anlamayın geçeb bir arkadaşa tavsiye ettim tesettürlü buralar dedi ama oteller zaten karma neyin kafasındaydı onu anlayamadım
bakın alanyada Adenya otel var çok güzel bir otel ama fiyatları baya bir pahalı
Bera var oda çok güzel , ben bu sene Şah inn Paradise a gidicem orayıda çok met ediyorlar
Eltim ve kaynım her sene Bodrumda Işıl club a gidiyorlar onlarda çok memnunlar..
Birde Adam eve otel var orayıda çok met ediyolar
süpermiş bence valla çok şanslısınız..başka yerde pazar varmı?kısmetse gidersek 1 hafta kalıcaz..kesinlikle pişman olmazsınız bodrumun her yerinden geliyorlar turgutreis pazarına...yok canım orda yaşamıyorlar devremülkümüz var her yaz mayıs son iki ,ieylül ilk 2 hafta oradalar..tabi 1-2 haftada kiralama yapıyoruz her yaz 1.5 ay bodrumdalar
Sağol canım iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bizde son tatilimizi böyle yapmıştık bayramda. Marmariste çok da lüks olmayan bir otelde kaldık sabah kahvaltıdan sonra turlara katıldık akşam üzeri döndük hep otele yemekten sonrada tekrar merkeze gezmeye iniyorduk daha uyguna geldi :)
ağustosun son haftası düşünüyoruz..tabiki fiyat artıyor biraz ama 2450 e falan bulduk..alanyada granada diye bir otel çok güzel ama artık bodrumda karar kıldık..ben 2 senedir alanya olsun antalya olsun tatile gittim ama inanın o rakamlara hiç tatil yapamadım. Tabi gideceğiniz sezonda çok önemli..
yalnız ağustosta özellikle alanyada nefes dahi alınmaz..ağustosun son haftası düşünüyoruz..tabiki fiyat artıyor biraz ama 2450 e falan bulduk..alanyada granada diye bir otel çok güzel ama artık bodrumda karar kıldık..
var fakat ben tesettürlüyüm hani gittiğim oteller genelde o şekilde ama inanın çok memnun kalacağınız oteller
tabiki öyle ama ben hoşlanmıyorum hem tercih varken neden kullanmayayım ki..alanyada granada diye bir otel var..gerçekten çok güzel ben gitmedim ama fotoğraflarına bakarsanız sizde çok beğenirsiniz.tesettürlü olmanız bence hiç problem deil..yeterki siz rahat olun..benim gittiğim her otelde vardı tesettürlü bayanlar..siz keyfinize bakın..
ozaman haziran başı gibi gitmek lazım...orası seneye inşallah..bu sene bodrumda karar kıldık..:)yalnız ağustosta özellikle alanyada nefes dahi alınmaz..
pek çok kişi o tarihte çıkısını istiyor gününden önce çok sıcak oralar
evet haklısın bayanlara özel havuz yok..umarım sizinde tatiliniz çok güzel geçer..şimdiden ayırtmak lazım otelde yer..tabiki öyle ama ben hoşlanmıyorum hem tercih varken neden kullanmayayım ki..
ayrıca karma olan yerlerde bayanlara özel havuz yok..
Evet gerçekten güzel bir yer. Bu arada bodruma karar kıldıysanız da yıllar önce ETS tur ile Hebil Köy'e gitmiştik. Gerçi şehir merkezinden uzakta ama otelin saat başı şehir merkezine ücretsiz minübüsleri vardı Otelden aşırı memnun kalmıştık oradan da fiyat alabilirsiniz.bizde geçen sene gitmiştik marmarise..hayran kaldım..çok güzeldi çook eğlenmiştik..
tamam canım saol..akşama bakarım kocamla :)Evet gerçekten güzel bir yer. Bu arada bodruma karar kıldıysanız da yıllar önce ETS tur ile Hebil Köy'e gitmiştik. Gerçi şehir merkezinden uzakta ama otelin saat başı şehir merkezine ücretsiz minübüsleri vardı Otelden aşırı memnun kalmıştık oradan da fiyat alabilirsiniz.
tatili yarıya bölüyoruz ama 1 haftası başbaşa 1 haftası kayınvalimlerle gidiyoruz..
kv ile tatilemi gidilir ya
yaaa hemde 5 senedir gidiyorum..2 haftalık yıllık iznimde 1 haftası eşimle gidiyoruz diğer bir haftası kayınvalidem kayınpaederimle gidiyoruz...
süpermiş bence valla çok şanslısınız..başka yerde pazar varmı?kısmetse gidersek 1 hafta kalıcaz..
yaaa hemde 5 senedir gidiyorum..2 haftalık yıllık iznimde 1 haftası eşimle gidiyoruz diğer bir haftası kayınvalidem kayınpaederimle gidiyoruz...