Tatilimizi nerede geçireceğimize karar veremiyoruz, fikir verin lütfen.

Bende sevdiceğimle gidicem hemen bakıyorumm

Çok sağol şekerimm bakıcam şimcikk

Yer yok ağustosaa :84::84:

Oranın tekrar çam ormanı halini torunlarımız bile göremeyecek. Çünkü %100 eminim orası rant için feda edildi.
En fazla 2 sene sonra orman arazisi vasfını yitirdiği bahanesi ile bir kaç tatil köyü dikilmiş olacak. Adrasan'da bir cennet koyu diye tatil sitelerinde göz gezdireceğiz. Lanet olsun!

Konu sahibi Fethiye Ölüdeniz'i yazmayı unutmuştum. Geçen sene balayı için gitmiştik. Hareketlilik ve sakinlik bir arada nerede durduğuna bağlı.
Tekne turlarıyla bir dolu cennet koyu gezebilirsin. Ben eşimi ikna edemedim ama yamaç paraşütü yapabilirsin.

Maalesef ki bu dediğiniz mümkün Ben de sabahtan beri ah o piknikçileri elime verseler diye düşünüyordum ne safım :26:

Ben buna bayıldımm
Ama benimki bodrumu sewmiyor uyuzz
Birde bühçemiz en fazla 2.500..
İlk söylediğin hotel 5.bin tl geliyor bilin mii

Seninle aynı şeyleri düşünüyoruz arkadaşım, ben böyle yanıp kül olan güzelliklerin hep rant için feda edildiğini düşünüyorum.
Kaza süsü vererek ortalığın anasını belliyorlar afedersiniz.

Ben buna bayıldımm
Ama benimki bodrumu sewmiyor uyuzz
Birde bühçemiz en fazla 2.500..
İlk söylediğin hotel 5.bin tl geliyor bilin mii

biliyim bakmıştım geçen hafta sezon ya ondan yuksek erken rezervasyonla cok uygun oluyor bi arkadaş reymar demişti merak ettim baktım o otel güzel bir yere benziyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…