- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.306
- 198
- Konu Sahibi KirazHanim
-
Herkese Merhaba Kızlar,
Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..
Yeşili ve denizi güzel olan, sakin, pansiyonların bol olduğu bir yer arıyorum.
Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz
(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)
Adrasan neden söylemek istemiyorsun canım? :26:
Canım öneri çok güzel, fakat bizim o kadar uzun süremiz olmayacak maalesef
Ben ilk etapta sadece 1 hafta izin alabiliyorum, biz 5 gün gibi gidebiliriz ancak.
Bir de maksimum 1000 TL ayırabiliyoruz tatil için :26:
O güzelim cennette yangın çıktı..
Adrasan neden söylemek istemiyorsun canım? :26:
Çünkü sorumsuz birkaç piknikçi yüzünden dün itibariyle öyle bir yer artık yokBüyük bir yangın çıktı.
O güzelim cennette yangın çıktı..
Eimle aşık olmuştuk Adrasan'a..
Trueeee adını değiştirmişsin gülüm :44:
Evet ben atlamışım yangını
Şu an çok utandım böyle bir ayrıntıyı atladığım için
Bu sene de düşünüyorduk ama ben görünce dayanamam sanırım..
He benim..true kız sen mısın . Nıcke ne olduu abowww....
Aynen bende gıtmıcem. Ağlarım..
Bu sene de düşünüyorduk ama ben görünce dayanamam sanırım..
Olabilir haberlere denk gelmemişsinizdir ama sabah duyduğumda içim çok acıdı, bir sürü insanın ekmek kapısıydı. Bununla birlikte daha da acı olan çok geniş bir kızılçam ormanı da yok oldu. Eski haline döndüğü zamanı belki bizim evlatlarımız bile göremeyecek
Neyse konunuzu biraz sabote etmiş gibi oldum ama belki de iyi oldu herkes bilsin, herkes daha da çok özen göstersin ki böyle olayları bir daha yaşamak zorunda kalmayalım.
Zaten iki gündür oralardaki pansiyonlara baka baka kafayı yedim, bugün işe konsantre olamıyorum
Nasıl güzel şeyler onlar ya, ve fiyatları da çok uygun, yalnız şöyle bir sıkıntı var denize uzaklığı ne kadar onu bilemiyorum. Çünkü Ozan efendi deniz de istiyor, onun mantığına göre denizsiz tatil olmaz, tatil konusunda pek aynı kafada değiliz..
Herkese Merhaba Kızlar,
Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..
Yeşili ve denizi güzel olan, sakin, pansiyonların bol olduğu bir yer arıyorum.
Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz
(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)
Valla Çıralı da sanirim ada pansiyon diye bi yerde kalmistik cok memnunduk :) denizede yurume mesafesinde cogu... zaten yer bulmaniz cook kolay olucak cunku dolu pansiyon var... bence Adrasan) oraya gittiginizde karar verin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar banada antalya tarafında bildiğiniz güzel bir hotel söyleyin lütfennn kızçelerimm :82:
Kızlar banada antalya tarafında bildiğiniz güzel bir hotel söyleyin lütfennn kızçelerimm :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?