Tatilimizi nerede geçireceğimize karar veremiyoruz, fikir verin lütfen.

Herkese Merhaba Kızlar,

Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..

Yeşili ve denizi güzel olan, sakin, pansiyonların bol olduğu bir yer arıyorum.

Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz :16:

(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)

arkadaşım merhaba
ben akçay ve altınoluku öneriririm
tatil amacı harıcında
buralarda yaşadığım için ayrıca önerimi dikkate al
kaz dağlarının eteklerinde
mavi bayraklı plajları ile
muhteşem yerlerdir
üstelik günlük haftalık kiralık daireler de bulabilrsin
gezilcek o kadar çok yer var ki yakınlarında
rüya gibi bir tatil olacaktır sizlere
:46::26::26::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:

Canım öneri çok güzel, fakat bizim o kadar uzun süremiz olmayacak maalesef :50:
Ben ilk etapta sadece 1 hafta izin alabiliyorum, biz 5 gün gibi gidebiliriz ancak.
Bir de maksimum 1000 TL ayırabiliyoruz tatil için :26:

anladım canım umarım yaparsın istediğin gibi bir tatil planı,arkadasların fikirleri de cok güzel :9:

Şu an çok utandım böyle bir ayrıntıyı atladığım için :14:

Olabilir haberlere denk gelmemişsinizdir ama sabah duyduğumda içim çok acıdı, bir sürü insanın ekmek kapısıydı. Bununla birlikte daha da acı olan çok geniş bir kızılçam ormanı da yok oldu. Eski haline döndüğü zamanı belki bizim evlatlarımız bile göremeyecek :50:

Neyse konunuzu biraz sabote etmiş gibi oldum ama belki de iyi oldu herkes bilsin, herkes daha da çok özen göstersin ki böyle olayları bir daha yaşamak zorunda kalmayalım.

Canım ben izmirliyim Urlayı asla önermem biz çok sıcaklarda akşam üstü canımız sıkılırsa gidiyoruz tatil için gideceğim bir yer değil.Turunç'u ben beğenmedim.Balıkesir Ören in denizi bildiğin buz dolabından çıkmış su gibidir.Eğer sakinlik istiyorsan birçok yerde tatil yapma şansı olan biri olarak söylüyorum kesinlikle Fethiye Dalyan Ölüdeniz.Tek negatifi sivri sinek bolluğu.Çeşmede yazlığımız olmasına ve her yıl Bodrum Antalya tatili yapmama rağmen hayatımda geçirdiğim en hoş tatildi Fethiye.Tekne tutup Göcek kıyılarına da açılmamızı öneririm kesinlikle mükemmel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dalyan benim favorim, onun dışında selimiye ve hisarönünü de öneririm. Ucuz olsun dersen milas-ören uygundur. Paraproblem değil dersen club amazon tavsiye edilir. Bi arkadaş sugar beach'i önermiş, ben de tavsiye ederim.

Eimle aşık olmuştuk Adrasan'a..
Bu sene de düşünüyorduk ama ben görünce dayanamam sanırım..:50:

Olabilir haberlere denk gelmemişsinizdir ama sabah duyduğumda içim çok acıdı, bir sürü insanın ekmek kapısıydı. Bununla birlikte daha da acı olan çok geniş bir kızılçam ormanı da yok oldu. Eski haline döndüğü zamanı belki bizim evlatlarımız bile göremeyecek :50:

Neyse konunuzu biraz sabote etmiş gibi oldum ama belki de iyi oldu herkes bilsin, herkes daha da çok özen göstersin ki böyle olayları bir daha yaşamak zorunda kalmayalım.

İnsanımız (!) o kadar duyarsız o kadar dikkatsiz ki özellikle doğaya karşı...
Aslında ağacın ve yeşilin olduğu yerlerde kesinlikle ates, mangal vb. yasak olmalı, diğer türlü böyle bütün değerlerimizi kaybediyoruz.
Belki de bilinçli yapılıyor bazı şeyler, duymuşsunuzdur cumartesi günü Fethi Paşa Korusu'ndaki o güzelim konak yandı, allah korusun ya ağaçlara sıçrasaydı bi şekilde :50: işte böyle böyle yok oluyor doğanın güzelliği...

Zaten iki gündür oralardaki pansiyonlara baka baka kafayı yedim, bugün işe konsantre olamıyorum :1:
Nasıl güzel şeyler onlar ya, ve fiyatları da çok uygun, yalnız şöyle bir sıkıntı var denize uzaklığı ne kadar onu bilemiyorum. Çünkü Ozan efendi deniz de istiyor, onun mantığına göre denizsiz tatil olmaz, tatil konusunda pek aynı kafada değiliz..

Valla Çıralı da sanirim ada pansiyon diye bi yerde kalmistik cok memnunduk :) denizede yurume mesafesinde cogu... zaten yer bulmaniz cook kolay olucak cunku dolu pansiyon var... bence Adrasan ;)) oraya gittiginizde karar verin ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar banada antalya tarafında bildiğiniz güzel bir hotel söyleyin lütfennn kızçelerimm :82:

Herkese Merhaba Kızlar,

Ağustos sonu eylül gibi erkek arkadaşımla tatile çıkmak istiyoruz, şimdiden bi yerlere bakmaya başladık, ben Marmaris-Turunç veya Olympos diyorum, erkek arkadaşım da seçimi bana bırakmış durumda.
Bu arada ben beton yığını binalardan hoşlanmıyorum, "herşey dahil" bi tatil de yapmak istemiyorum, o zaman otele çakılıp kalıyor çünkü insan..

Yeşili ve denizi güzel olan, sakin, pansiyonların bol olduğu bir yer arıyorum.

Lütfen kıymetli önerilerinizi esirgemeyiniz :16:

(bu arada konuyu nereye açacağımı bilemedim, o sebeple buraya açtım)

Olympos şahane tavsiye ederim :16::16:

Valla Çıralı da sanirim ada pansiyon diye bi yerde kalmistik cok memnunduk :) denizede yurume mesafesinde cogu... zaten yer bulmaniz cook kolay olucak cunku dolu pansiyon var... bence Adrasan ;)) oraya gittiginizde karar verin ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ada pansiyonu da bir tavaf edeyim bakalım internetten :23:

Doğallık istiyorsan Olympos'u tavsiye ederim.
Doğal yapıyı korumak için %90 ahşap yapılar var. Dağların arasında bir koy. Buz gibi suyu olan bir su kanalı var içinden yürümüştük. Yıkık dökük antik kentler var.
İki yaz önce gitmiştik eşimle. o zaman sevgiliydik. Tam pansiyon bir otelde kalmıştık.
Sahile gitmek için 5 dakika yürüyorduk. Sahili ve yolu zifiri karanlıktır akşam yıldızları seyretmek için gitmek isterseniz el fenerini unutmayın.

Bu sene Marmaris'in içmeler koyuna gideceğiz o yüzden yorumum yok.

Kızlar banada antalya tarafında bildiğiniz güzel bir hotel söyleyin lütfennn kızçelerimm :82:

Balayı için beleğe gitmiştik voyage golf spa antalya belek te ama şahaneydi rüya gibi bir balayı geçirdik kesinlikle tavsiye ederim lilyanacım:16: çok yakın arkadaşım da cornelıa belek gittiler onlarda çok memnun kaldılar ets web sitesine gir bak her iki otel de şahaneydi :52::36:

Biz side raymar hotele rezervasyon yaptırdık ama turun tavsiyesiyle memnun kalırsınız güzel bir yer 2. senesi o yüzden fiyatlar uygun dediler ama bilemiyorum yorumlarına baktım iyi yorumlarda var kötü yorumlarda otelin görüntüsü güzell ama bilemiyorum

Back